ВЯРА ЕМИЛОВА: Земеделските кооперации са важни за малките населени места

Share This:


“Там където няма перспектива – хората си тръгват – това ни каза Иван Добрев, който е председател на кооперация “16 Декември” в с. Гарван, по повод обезлюдяването в малките населени места и бъдещето на младите в България”, това заяви Вяра Емилова след поредната среща от кампанията си, като водач на червената листа в Силистра.

Тя бе категорична, че използването на средства от ЕС е един от основните проблеми, който е бил засегнат по време на срещата в кооперацията, която впрочем е и една от най-големите в Община Ситово.

Според Емилова кооперирането е възможно най-удачната форма за стопанисване на земеделска земя.

“С много труд и постоянство кооперация “16 Декември” е съумяла да разреши натрупаните в миналото проблеми и да гарантира сигурност на своите служители”, добави още тя.

Вяра Емикова категорично заяви, че земеделските кооперации са важни за малките населени места, защото изпълняват и редица социални функции за поддържане на културния живот и предлагат възможности за реализация и задържане на младите хора.

На финала тя пое ангажимент, че като Народен представител в следващия Парламент ще отстоява правата на всеки един човек и ще работи за това хората да имат перспектива за развитие по родните си места.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com