ВЯРА ЕМИЛОВА: ВРЕМЕ Е ДА ПРЕБОРИМ СТРАХЪТ ОТ ПОЛИТИЧЕСКОТО СТАТУКВО И ДА ИЗПРАВИМ ГЪРБОВЕ!

Share This:


Ние доста често мислим за себе си и страната си като за втора категория хора. Повод ни дават класациите на Евростат, на които или сме в дъното по благополучие и жизнен стандарт, или оглавяваме статистиките по заболеваемост и смъртност. По функционална неграмотност. Няма едно статистическо число, което да радва душата. И по този повод най-често се сърдим на Брюксел за двойния аршин, с който мерят и помощите си, и благословиите си. Сякаш Европейският съюз ни е някакъв роднина, та му се сърдим за бездушието.

Истината е, че можем да се сърдим преди всичко на себе си.  Защото оставихме Борисов и компания да ни разиграват като маймуни цели 12 години. Да си пазаруват гласовете през джипката за наша сметка, да си въртят рушветите, а повечето от нас да се задоволяват само с ролята на зрители.

Кадрите от спалнята на премиера с кюлчетата и милионите евро, гарнирани с пищов до нощното шкафче силно възпали въображението ни и десетки хиляди българи излязоха да протестират – недоволство, което продължи до съвсем скоро.

Борисов не си тръгна, остана и продължи с повече от същото. Към момента външният дълг на страната догони 40 млрд. лв., парите се разхвърлят целево по групи хора и бизнеси, които ще са задължени да му гласуват. И в нашата област пазарището с надеждите и страховете на хората работи денонощно. Като разделим 70 лв. на 4 години, колкото е 1 мандат, ще се получат по няма и 5 ст. на ден. Хората оставят такова ресто по супермаркетите, без да го търсят. Какво можете да си купите с 5 стотинки на ден?! Помислете, преди да вземете парите. Помислете, преди да се продадете на мафиотското управление на Борисов.

Сега всички чакаме 4 април. Нещо хубаво да се случи. А то наистина е възможно, ако излезем всички до урните или машините.

Властта, разбира се, се е погрижила да ни уплаши с корона заразата. Но тя върлува силно от няколко седмици и то благодарение на управляващите, хвърлили държавата в хаос. За да се сложи ред, трябва да се счупи статуквото и държавата да бъде върната на релси. Това няма да бъде нито лесно, нито бързо, но трябва да тръгнем в правилната посока.

И КАТО НАЧАЛО – НА 4 АПРИЛ НЕКА СПРЕМ СРУТИЩЕТО „ГЕРБ”!

НЕКА ОТВОРИМ ПЪТЯ НА ПРОМЯНАТА И НОВОТО НАЧАЛО! НЕКА СИ ИЗВОЮВАМЕ ДЪРЖАВАТА ОБРАТНО ОТ МАФИЯТА!


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com