ВЯРА ЕМИЛОВА: ПОЛИТИЦИТЕ ТРЯБВА ДА ЧУВАТ ХОРАТА

Share This:


НОВИТЕ ПОЛИТИЦИ С НОВИ ПОДХОДИ КЪМ ИЗБИРАТЕЛИТЕ: „НА КАФЕ” С ВЯРА ЕМИЛОВА, ВОДАЧ НА ЛИСТАТА НА БСП – СИЛИСТРА ВСЕКИ ДЕН ОТ 8:00 Ч ДО 9:00 Ч. ВЪВ ФЕЙСБУК

Вяра Емилова е един от най-иновативните водачи в листите на БСП за 45-тия парламент. Всяка сутрин Емилова е на он-лайн кафе със своите контакти във Фейсбук, където много силистренци и хора от областта влизат във връзка и обсъждат различни актуални теми от страната и в частност, касаещи Силистра и областта.

Силистренката изпъква с новата си инициатива от началото на изборната кампания. Въпреки въвеждането на ограниченията във връзка с пандемията Ковид – 19, Емилова не се спира да търси начини за контакт с всеки един избирател.

 „За мен винаги е било важно да чувам гласа на хората. Въпреки мерките наложили ограничение на срещите заради пандемията, не трябва да губим връзката по между си. За политика е важно да чува хорта, които са неговия барометър за реалността, проблемите и начините на тяхното решение.”, каза Емилова.

Този понеделник тя стартира „На кафе с Вяра“ всяка сутрин от 08:00-09:00 ч. Емилова успява да отговори почти на всеки въпрос и интересът към инициаттивата се покачва всеки ден. „Тази инициатива е като постоянна отворена приемна за всички граждани, където те свободно могат да изразят своето мнение. Темите са много и са различни. Все повече граждани се свързват с мен да предлагат теми, които да бъдат поставяни в сутрешното кафе.” – допълни Емилова.

Ето някои от въпросите, които разбуниха духовете в цялата държава и сред последователите на Вяра Емилова:

  • Трябва ли да бъде внесена и прилагана в България руската ваксина Спутник V?
  • Защо се подменят българската история и литература в учебниците?
  • Защо е необходимо прилагането на Национална карта „Образование – икономика“, изработена съвместно от държавата, общините и бизнеса?
  • Най-голям интерес в он-лайн дискусиите предизвика въпросът: „Трябва ли да има санкции за нарушенията, които Борисов и неговите министри правят, водейки предизборната си кампания от прозореца на джипката?”

Ето и по-интерсните въпроси и мнения на участниците:

DaGamma Kolev

Какво значи да има санкции?! Трима ключови министри в този момент за държавата – здравен – да се грижи за населението в тази напрегната ковид обстановка, червени зони в цяла България…той прави кампания?! Социален министър – огромна безработица, проблеми в социалния сектор бол – тя е от студио в студио?! Министър на икономиката – целият малък и среден бизнес пищи, че никакви пари не са стигнали до него, няма все още индикативна програма за 2021 г., забавени плащания, забавени процедури….айде да изберат кандидат-депутати или министри ще са?!

Екатерина Кънчева

Абсолютно задължително е да има санкции! Законите са създадени да се спазват от всички, господин Борисов освен всичко останало е един нормален гражданин, задължен да спазва законите, това че е премиер в никакъв случай не означава, че може да се възвишава като не-човек и да прави каквото пожелае!

Калоян Баев

Всички сме равни пред закона и той трябва да се спазва от всички в държавата ни.

Иван Паскалев

Добро утро и от мен. Искам най-после да видя как някой санкционира Борисов. За момента обаче единствените, които имате тази воля сте вие от БСП. Трябва целия народ да застане зад вас и на 4 април заедно да санкционираме Борисов.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com