Вяра Емилова, БСП: Тръгваме към победа с грижа за хората и вяра за Силистра

Share This:


Управлението на ГЕРБ е еманация на безхаберието и корупцията. Бойко Борисов и Йорданка Фандъкова дължат обяснение на всички хора за трагичния случай, при който загина едно 16 годишно дете. За съжаление започнахме да плащаме и с живота си за това корумпирано управление.

Сигурна съм, че хората ни вярват и ще спечелим предстоящите парламентарни избори. БСП е единствената партия, която има програма за управление. Ние предлагаме конкретни политики в здравеопазването, икономиката, образованието и всички останали сектори, които са изготвени с грижа за хората и заставаме твърдо зад тях. Безработица, демографска криза и връщане на малките населени места към средновековието са част от ефекта на управлението на Борисов.

Управляващите се опитват чрез внушения и манипулации да сплашат хората, за да намалят избирателната активност. Ние от БСП винаги сме настоявали гласуването да бъде машинно, както и да има видеонаблюдение в секциите, защото това ще направи изборния процес честен и прозрачен.

Аз съм родена в Силистра и тя е в сърцето ми. През последните 10 години никой не предприе каквито и да е действия, за да може чрез дунавската стратегия да се помогне на Силистра и региона. Една от моите основни цели ще бъде да задействаме дунавската стратегия, защото тя е жизненоважна за региони като нашия.

Приемам като изключително голяма отговорност да бъда водач на листата за област Силистра. Наше задължение е да предложим бъдеще на всички хора, защото през последните 10 години управляващите от ГЕРБ им го отнеха.
Вярвам, че с ентусиазма на всички мои съграждани ние ще спечелим, защото това е битка за бъдещето.

Тръгваме към победа с грижа за хората и вяра за Силистра!

Това написа във Facebook профила си Вяра Емилова, която е водач на червената листа за област Силистра


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com