Вяра Емилова, БСП: Ще водим положителна и открита кампания

Share This:


Вяра Емилова, която е водач на листата на БСП в област Силистра излезе с коментар в социалните мрежи по повод предстоящата кампания за парламентарните избори.

Ето какво написа тя във Facebook:

“Днес излезе регистрацията на листите с кандидати на БСП по цялата страна. Влизаме в битката за 45-то Народно събрание, с много отговорност към здравето и живота на хората. Лично за мен това е кауза.


Именно защото БСП влиза в кампанията с „Грижа за хората”, ние ще спазваме стриктно всички препоръки на Националния оперативен щаб и всички мерки за сигурност. Нашата кампания ще се води предимно на открито, в интернет и социалните мрежи. Надеждата ни е, че ще докоснем не само сърцата, но и умовете на хората.Класическата предизборна кампания, водена упорито през десетилетията, играеше само с моментните емоции на хората, без дори да се опитва да достигне техния разум. В повечето случаи – като Алековите Гочоолу и Дочоолу, които правят избори. Затова и в парламента мнозинството депутати, които решаваха съдбините на народа ни, се доближаваха максимално до безсмъртния Алеков герой, на когото нито един българин не би искал да прилича. Но уви!

Ние от БСП тръгваме в днешната битка с ясното съзнание, че сме призвани да счупим статуквото във всичките му измерения. Нашата кампания ще е различна, насочена към всички, които повече не могат да търпят да бъдат мачкани от корупционери, узурпирали държавната власт. Хора, чиито сърца тъгуват всеки ден по децата си, тръгнали по света да се прехранват, защото държавата вече не е наша.Държавата е в ръцете на мафията и ние от БСП сме твърдо решени да си я върнем обратно. Защото без силна държава няма силна и обединена нация. Няма бъдеще за нашия славен народ, за нашия дълбок исторически корен.


БСП днес е обърната към народа, с грижа за хората!


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com