Сезер Нихат, БСП: Предлагаме разумни решения с грижа за всеки един от вас

Share This:


Д-р Сезер Нехат Асан.  e роден е в  гр. Дулово, област Силистра, на 5 юни 1981 г. Висшето си образование е завършил във ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“, степен магистър по „Счетоводство и контрол“. Защитил е докторат в УниБИТ – гр. София, по докторска програма „Културно – историческо наследство във съвременната информационна среда“. Владее френски и английски език. Работи като главен счетоводител в бюджетната сфера, както и извършва преподавателска дейност по специалността си. Семеен с едно дете.

Защо приехте да бъдете в листата на БСП за България?

Приех да участвам в листата БСП като част от гражданската квота, защото единствено в нейната предизборна програмата виждам алтернатива за справяне с наболелите икономически и социални проблеми, които стоят в дневния обществен ред. На следващо място, но не по значение, е подхода за справяне с трусовете в образованието и здравеопазването.

Какви са основните проблеми които стоят пред жителите на региона и как могат да бъдат решени?

Районът, в който живея, категорично изостава сериозно по отношение на икономическото си развитие. Липсват инвестиции, безработица е висока, а доходите ниски. Голям проблем е обезлюдяването, резултат от проблемите, които изброих. Мерките за решаването на тези проблеми са разписани в конкретика в програмата на БСП за България и знам, че предложеното там е следствие от сериозно проучване и анали. Това не са просто празни обещания.

Какви са вашите послания към избирателите?

Гражданите в района искат сигурност. Те са трудолюбиви хора, с професии желание за развитие. Трябват им подкрепа и кураж! Всеки от нас е важен със своя принос към обществото, а ръстът в този принос ще определи темпа на развитието на региона.

Защо жителите на Силистра и областта трябва да подкрепят листата на коалицията? Защото предлагаме разумни решения! Защото поставяме на преден план хората! 


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com