Samsung Galaxy S21, One UI 3.1 и кои екстри ще преминат към по-старите модели смартфони

Share This:


Някои от най-атрактивните софтуерни екстри, които предлагат новите Galaxy S21 телефони на Samsung, ще преминат и към по-старите модели, съобщи компанията вчера.

Промените ще се осъществят чрез ъпдейт към версия 3.1 на интерфейса One UI, с който разполагат последните Galaxy S модели, и ще засегнат телефони, излезли преди няколко години.
Актуализацията до One UI 3.1 включва подобрения Single Take режим, възможността за премахване на нежелани обекти от кадрите, както и настройката на фокуса и експозицията чрез докосване.

Галерията със снимки и видеа ще бъде обновена и ще групира съдържанието в по-лесен за разглеждане формат.

Възможността за едновременно записване на аудио през микрофоните на телефона и слушалките на Samsung, която е насочена най-вече към влогърите, също ще премине към по-старите модели.

Режимът Eye Comfort Shield за защита на зрението, който ограничава синята светлина от екрана, както и Private Share услугата за скриване на мета данни при обмен на файлове са сред останалите очаквани подобрения.

В софтуерния пакет ще влезе и функцията Auto Switch, която автоматично превключва аудио сигнала между Galaxy устройствата ни, без да се налага да правим това ръчно, когато преминаваме от едно устройство към друго.

Първите модели, които ще могат да се възползват от One UI 3.1 са Galaxy S20, S20+, S20 Ultra, S20 FE, но също така и миналогодишните Note 20 модели.

Сгъваемите Galaxy Z Fold2 и Z Flip също са в списъка, а по-късно се очаква ъпдейтът да достигне и до по-стари модели, сред които Galaxy S10, Note 10, Fold, A71, A51, A90, A80, A70 и А50.

От Samusng предупреждават, че разпространението на софтуера ще се случва поетапно и ще варира според региона и мобилния оператор.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com