Пламен Славов, БСП: Най-сериозният проблем в Силистра е демографската катастрофа

Share This:


Здравейте!
Казвам се Пламен Славов на 23 години от град Дулово. Завършил съм езикова гимназия във Варна с английски език. В момента следвам последна година в Икономически университет – Варна. Кандидат съм в листата на КП “БСП за България в 20 МИР – Силистра.
Покрай баща ми, от малък съм се интересувал от селското стопанство и растениевъдството в частност. Подкрепям напълно предложенията на “БСП за България” описани в плана, засягащи сектор “Земеделие”. А те са :
– изграждане на напоителни системи, гарантиращи поливното земеделие;
– насочване на по-голяма част от субсидиите към производство на плодове,
зеленчуци, мляко и месо и към малките и средни фирми;
– изграждане на мрежа от фермерски пазари с пряк достъп на производителите с
цел намаляване на прекупвачите и оскъпяването на стоките;
– пoдкрeпa зa биoзeмeдeлиe c нулeви cтaвки нa ДДC зa хрaни, изрaбoтeни caмo oт ecтecтвeни cурoвини бeз cлeди oт кoнceрвaнти, зaмecтитeли и пoдoбритeли;
– създаване на електронна борса за онлайн търговия на земеделски продукти.
Тези предложения ще стимулират родното производство, както и последващата реализация на българските пазари. Ще бъдат подпомагани малките и средните стопанства, които от години са пренебрегвани от държавата за сметка на крупните производители.
Засегнат е проблемът и на пчеларите и производството на мед ще бъде подпомогнато, за да може да бъде конкурентно.
За реализацията на всички тези предложения апелирам на 04.04 да излезем и заедно да гласуваме за промяната с бюлетина №4.

  • Какви са Вашите каузи като кандидат за депутат от Силистренска област?

Коалиция “БСП за България” се бори за промяна на досегашния модел на управление на държавата. Предложени са решения на наболелите проблеми, които тормозят държавата от много време, а именно промени в образованието, здравеопазването (което е много наболял проблем в малките райони), преизчисляване на пенсиите, промени в социалната политика, както и в сектор “Земеделие”. Партията многократно е предлагала и решения за справяне с налегналата ни корона криза. Аз като представител, също ще отстоявам позициите и каузите на партията и ще се стремя за тяхното осъществяване.

  • Какви са основните проблеми, които стоят пред жителите на региона и как могат да бъдат решени те?

Най-сериозният проблем в региона е демографската катастрофа, не криза. Региона е застигнат от цяла катастрофа, защото проблема е неглижиран с години. Тя е посредством липсата на работа, съответно и реализация. Младите хора веднъж напуснали областта не се връщат, защото няма реализация, няма и да има докато не се помисли за инвестиции в региона. Областта се нуждае от много сериозни инвестиции, за да не продължи стремглавото и замиране.

  • Какви са вашите послания към избирателите?

Апелирам към българските граждани да упражнят правото си на глас на 04.04, да гласуват за промяна, защото тя ще дойде само чрез Вас.

  • Защо Вашите съграждани трябва да подкрепят БСП за България с номер 4 ?

Защото БСП за България има ясен план и модел за управление през следващите 4 години, който мисля съответства на интересите на обществото.

  • Готова ли е БСП да управлява? Защо ГЕРБ трябва да си ходи от властта?

Абсолютно съм убеден в това. Амбицията за промяна към по- добро, колкото и клиширано да звучи, е водеща сред членовете на “БСП за България”. Мисля, че сегашните управляващи отдавна са се изчерпали, като прибавим и чутовните скандали последните години – трябва си ходят.

Реклама

Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com