Пейчо Пейчев – кандидат за народен представител от листата на БСП в 20 МИР Силистра

Share This:


Аз съм Пейчо Пейчев, на 27 години. Имам магистърска степен – специалност „Икономика“. Работя като главен счетоводител в Земеделска кооперация „Нива – 93“ с. Професор Иширково. От 2019 година съм общински съветник, а сега и кандидат за народен представител от листата на КП „БСП за България“ в 20 МИР Силистра.

Като млад човек, работещ в селското стопанство ми допадат редица идеи на БСП за развитието на отрасъла. Аз съм за утвърждаването и развитието на земеделските кооперации, които освен производствена дейност имат сериозна социална роля за осигуряване на трудова заетост и стопиране на процеса на обезлюдяване на българското село.Допада ми политиката на БСП за чувствително насочване на субсидиите за производство на плодове, което ще подпомогне стабилизирането и модернизирането на производството на кайсии, сливи, праскови, череши в региона. Близостта до р. Дунав и естествените микроязовири в землищата дават възможност за развитие на поливно земеделие и производство на по-качествени плодове и зеленчуци.

Съхраняването и развитието на пчеларството в България и в частност при нас, подкрепата на биоземеделието ще даде възможност българското селскостопанско производство да е много по-конкурентноспособно на европейския и световните пазари.Не толкова производството, колкото реализацията на продукцията се оказва сериозен проблем. От картелните споразумения между прекупвачите страдат производителите – ниски изкупни цени. Ето защо мярката на БСП за изграждане на мрежа от фермерски пазари с пряк достъп до производителите с цел намаляване на прекупвачите и оскъпяване на стоките би била глътка въздух в полза на тези, които произвеждат.

За да се случат тези намерения Ви призовавам на 4-ти април да излезем и да гласуваме с №4 в интегралната бюлетина, а ако смятате, че аз и хилядите занимаващи се със селско стопанство млади хора ще реализират предложената политика, гласувайте с преференция №107.На ‪04. 04. 2021‬г. с №4 и преференция №107 в бюлетината – към успех за БСП!


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com