Кристиан Вигенин изобличи Слави Трифонов в двуличие

Share This:


Шоуменът поискал от социалистите да внесат законови промени, изтъква зам.-шефът на парламента
Когато индикираме възможност да разговаряме сериозно, стои си на другия бряг, кълчи се и ни се плези, щото сме статукво, а той не е, посочва депутатът от БСП

Зам.-председателят на парламента и депутат от БСП Кристиан Вигенин изобличи лидера на “Има такъв народ” Слави Трифонов в двуличие.

Поводът бе грубият отказ на шоумена да отиде на консултации със социалистите за осигуряване на прозрачен вот.

“Значи преди 2-3 дни Слави от другия бряг с писмо до Парламентарната група и до членовете на Правна комисия, е поискал от нас да внесем законови промени за повече прозрачност в изборите. Но когато индикираме възможност да разговаряме сериозно по тези въпроси, стои си на другия бряг, кълчи се и ни се плези, щото сме статукво, а той не е. Последно, какво да правим?”, написа във Фейсбук Вигенин.

На специална пресконференция вчера лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви, че социалистите започват консултации с извънпарламентарни партии и с НПО с цел осигуряване на прозрачен и честен вот на 4 април. Нинова заяви, че ще отправи покана и към партиите на Трифонов и на Мая Манолова.

Трифонов отговори чрез фейсбук, че с Нинова са на два различни бряга. Реакцията му предизвика множество негативни коментари.


Comments

comments

Един коментар за “Кристиан Вигенин изобличи Слави Трифонов в двуличие

  • 24.01.2021 в 14:49
    Permalink

    Е какво да очаква човек от бащата на чалгата? Ами ЧАЛГА,дори и в политиката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com