Корнелия Нинова: Българска свободна телевизия има бъдеще

Share This:


Лидерът на БСП поздрави екипа на телевизията по случай втория й рожден ден

„Честит празник на всички работещи и свързани с Българска свободна телевизия. Това, което искам да ви кажа, мога да го събера в пет думи – характер, професионализъм, свобода, благодарност и бъдеще. Проявихте характер, въпреки всички трудности – да устоим, да ги преодоляваме и да продължаваме напред.” С тези думи се обърна към екипа на Българска свободна телевизия председателят на БСП Корнелия Нинова по случай втория рожден ден на телевизията.

 „Бяхте професионалисти да отразявате обективно събитията в България и по света. Бяхте и свободни да отразявате събитията в България и по света такива, каквито са – без цензура и без ограничения.”, подчерта Нинова: „Затова четвъртата ми дума е благодаря ви. Благодаря за всичко това“.
Лидерът на БСП акцентира върху перспективите пред левицата и всички, свързани с нея: „Имаме бъдеще. Вярвайте в това. И в собствените си сили, и в нашите общи усилия. Винаги може да разчитате на нас. И аз вярвам, че телевизията ще се развива и ще стане наистина една от най-силните в бъдеще“.

„Честит да е празникът. Кураж, здраве и сили, за да продължаваме напред. Благодаря ви”, поздрави Корнелия Нинова всички, работещи в БСТВ.


Управителят на „Българска свободна медия“ Вяра Емилова благодари за думите на Корнелия Нинова и подчерта многократното увеличение на зрителите на БСТВ през последната година.

Вяра Емилова пое ангажимент телевизията да става все по-силна в бъдеще, като увеличава зрителската си аудитория и утвърждава медията.

Преди две години БСТВ беше създадена като национален обществен оператор. През краткото време медията успешно защити своя профил и цели да работи в защита на обществения интерес, информирания избор и свободата на словото. Телевизията от началото си утвърждава и разпространява българската култура и народното творчество, повдига духа, вярата и самочувствието на нацията.

Българска свободна телевизия е кауза, посветена на хората и идея – в името на България.


Comments

comments

Един коментар за “Корнелия Нинова: Българска свободна телевизия има бъдеще

  • 25.01.2021 в 20:23
    Permalink

    УНКАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ ЗА БЪЛГАРИНА.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com