Георги Свиленски: БСП предлага алтернативата по всички проблеми

Share This:


Ковид кризата показа проблемите във всички сфери на живота в страната ни.  

“В последните четири години  БСП показа, че е алтернатива на това управление не само на приказки, а и с реални действия”, припомни заместник-председателят на Парламентарната група на „БСП за България“ Георги Свиленски по Nova News. Той уточни, че всяка година парламентарната левица предлага алтернативен бюджет, алтернативни политики във всяка сфера –  здравеопазване, социална политика образование, икономика, екология.  

Социалистът отбеляза, че ковид кризата е показала проблемите във всички сфери на живота в страната ни.

“БСП даде  алтернативата по всички тези проблеми. Важно е хората да гласуват, за да се махне това порочно управление и да се възстанови държавността”, посочи Свиленски.

Депутатът от БСП заяви, че през мандата си Румен Радев ясно се заявява като представител на друг вид правене на политика и като алтернатива на сегашното управление.

“Това го прави и БСП. Радев е част от алтернативата, която заслужава  България. Без подкрепата на БСП няма как  Румен Радев отново да стане президент”, потвърди Свиленски и напомни, че Радев е бил издигнат от БСП и е бил избран с гласовете на БСП.

Помолен да коментира атаките на Елена Йончева към левицата, зам.-председателят на Парламентарната група на БСП отговори, че всички в партията са изненадани от думите на Елена Йончева:  “Всички ние бяхме винаги зад гърба й. Подкрепихме сигналите й и се борихме заедно с нея. След като Елена стана евродепутат всички нейни сигнали изчезнаха, всички папки бяха прибрани някъде, като например информацията от проверката за магистралите, а сега тя  обвинява нас, че не сме продължили разследванията”.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com