1 декември, 2016 година: Сайтът “Уеб Силистра” навърши една година!

Share This:


 УВАЖАЕМИ ЧИТАТЕЛИ И ПРИЯТЕЛИ!

Информационният сайт “Уеб Силистра” навършва днес 1 година.
През цялото това време – от 1 декември, 2015 година, когато се появихме в медийното пространство, че до сега, екипът ни работеше единствено с цел да задоволи жаждата на читателя за обективна информация, свързана с град Силистра и областта, страната и света, в областта на културата, спорта, обществото, и т.н.
Постепенно разширявахме диапазона на информация, която публикувахме. Утвърдихме се като електронен медиен лидер не само сред интернет медиите, но като цяло сред медиите в цялата област Силистра, защото просто избрахме правилния път – да бъдем независими.
Сигурно сме допускали грешки, за което искаме прошка от нашите читатели. Напълно е възможно и да сме пропуснали новини, за което също искаме прошка от нашите читатели.
През тази една година информационният сайт “Уеб Силистра” се утвърди като абсолютно независима медия, равноотдалечена от всички партии, политици, бизнес.
Никога не сме спестявали истината на управляващи и опозиция, въпреки че една част от тях никак не обича да чува истината в очите и много често реагира твърде болезнено и даже просташки, а понякога и мутренски. Това обаче ни харесва, което означава, че сме на прав път.  Но и никога не сме пропускали да ви информираме за онези неща, заслужаващи добри думи. Ще продължим по същия начин, естествено.
За тази една година успяхме да организираме един доста интелигентен литературен конкурс, чиито резултати ще бъдат отчетени и обявени тази вечер. Ще продължим тази инициатива и през 2017 година, още повече че имаме доста готови идеи.

МАЛКО СТАТИСТИКА

За тази една година потребителите в информационната електронна медия “Уеб Силистра” са 92 871 на брой. От тях 68 процента са били постоянни, а останалите – нови.
Регистрирани са посещения от почти всички градове в България, а така също от Румъния, Турция, Англия, САЩ, Германия и Гърция.
Всеки един от посетителите в сайта е престоявал в една публикувана статия средно по 4 минути, което означава, че тя е била наистина прочетена. 60 процента от всички публикувани новини и статии са авторски.
И накрая!

Дълбок поклон пред нашите читатели, които ни повярваха. Няма да ви предадем и няма да ви подведем. Ще продължаваме по същия начин – далеч от всички и в същото време в сърцето на всички. С истината – такава, каквато е.

Поклон пред вас, скъпи читатели.

Четете и рекламирайте в “Уеб Силистра”!

***

ОТ ЕКИПА НА ИНФОРМАЦИОННАТА ЕЛЕКТРОННА МЕДИЯ “УЕБ СИЛИСТРА”


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com