Хороскоп за 12.02.2021 г.

Share This:


ОВЕН: Осланяйте се на своето чувство за реалност и нека то ви води. Даже ако е необходимо, откажете се от преследването на високи и непостижими цели и наблегнете на малките, но сигурни крачки. Неочакван обрат в любовта.

ТЕЛЕЦ: Можете да направите голяма крачка напред. И за личните, и за професионалните намерения имате зелена светлина. Всичко е във ваши ръце, така че ще ви се отдаде без проблем да постигнете своето.Желани домашни новости.

БЛИЗНАЦИ: Отхвърлете съмненията и колебанията. Позицията ви е непоклатима. Нищо и никой не ви заплашва, затова вървете спокойно по своя път. Не липсват хубави новини, срещи, контакти, предложения.

РАК: И сами ще разпознаете изпълнимото от неизпълнимото, реалното от нереалното, полезното от безполезното. А ако ви предложат нещо, оставете си време, за да обмислите нещата докрай. Хубави домашни промени. 

ЛЪВ: Надценявате силите си и това може да се окаже причина за неуспех и разминаване с целите. Пазете се от грешки, особено на работното място. Най-сетне идват дългоочаквани новини, но и те са противоречиви.

ДЕВА: Изчакайте развоя на събитията. Те ще ви подскажат какво трябва да направите и коя е най-печелившата тактика. В интимния живот чувствата са смесени, но като цяло липсват надеждност и стабилност. 

ВЕЗНИ: Ако става дума за работата, не се поддавайте на илюзии. Проверете всички детайли от своя план и правете само това, което смятате за важно. Тревоги има в постоянното или деловото партньорство.

СКОРПИОН: Движете се към целите си последователно и търпеливо. Покажете се като надежден и реалистично мислещ човек. Нека чувството ви за реалност бъде водещо във всичките ви действия. Радват ви домашни новости. 

СТРЕЛЕЦ: Обстоятелствата не са подходящи да прокарвате идеите и инициативите си. Не се инатете, изчакайте по-подходящо време и не унивайте, ако по една или друга причина, не осъществите замислите си докрай.

КОЗИРОГ: Обърнете внимание на новина, хвърля съвсем нова светлина на нещата. Хубавото е, че ще сте наясно както със ситуацията, така и с тенденциите на нейното развитие. В интимния живот емоциите са смесени.

ВОДОЛЕЙ: Оставете временно всичко така, както е и изчакайте развоя на събитията. Те ще ви подскажат какво да направите и коя е най-печелившата тактика. Едни са на кръстопът в интимния живот, други наблягат на домашни проекти.

РИБИ: Най-важното е да повярвате, че започнатото ще ви изведе на добър край. Ако не отстъпвате от принципите си, успехът ви е гарантиран. Предстои разговор, внасящ яснота в конкретен проблем. В любовта емоциите са смесени.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com