Хороскоп за 11.02.2021 г.

Share This:


ОВЕН: Направете крачката, която ще ви отведе до целта. Сегашните обстоятелства са такива, че подпомагат намеренията ви. Възползвайте се от новите шансове, за да сложите в ред делата си.Желани домашни новости.

ТЕЛЕЦ: Пред вас се откриват добри възможности, затова си струва да сте по-активни, за да се възползвате от тях. Перспективите са многообещаващи, така че не се отказвайте, докато не постигнете своето.

БЛИЗНАЦИ: Носят се промени, очертаващи бъдещето ви по различен начин. Изглежда става дума най-вече за лични дела. А в работата е време да уточните своите предпочитания. Моментът благоприятства професионалните ви намерения.

РАК: Най-важното е да повярвате, че започнатото ще ви изведе на добър край. Ако не отстъпвате от принципите си, успехът ви е гарантиран. Предстои разговор, внасящ яснота в конкретен проблем. Късметът е с вас в любовта.

ЛЪВ: Оставете временно всичко така, както е и изчакайте развоя на събитията. Те ще ви подскажат какво да направите и коя е най-печелившата тактика. Едни са на кръстопът в интимния живот, други наблягат на професионални проекти.

ДЕВА: Не е време да се отпускате. Намирате се на крачка от разрешаването на проточил се проблем, така че продължавайте да отстоявате своите интереси докрай. Тревогите сега са с човека до вас, а може да имате силни опоненти.

ВЕЗНИ: Използвайте многобройните си способности. Условията са динамични, ще бъде жалко за досегашните ограничения, ако изпуснете момента за действие. Шансът може да се появи под формата на изгодно предложение.

СКОРПИОН: Не се бавете, направете стъпка или действие, които са важни за бъдещето на делата ви. Не се страхувайте, шансовете ви са многообещаващи. Само трябва да бъдете по-настоятелни. Интимно разочарование.

СТРЕЛЕЦ: На път сте да осъществите набелязаните цели. Моментът изисква максимално внимание, но за сметка на това ще ви донесе желаното развитие. Оживление има и в интимен план, а за някои събитието е много специално.

КОЗИРОГ: Обстоятелствата не са подходящи да прокарвате идеите и инициативите си. Не се инатете, изчакайте по-подходящо време и не унивайте, ако по една или друга причина, не осъществите своите замисли докрай.

ВОДОЛЕЙ: Запасете се с търпение. Суетата и прибързаността само могат да ви навредят. Ако не пришпорвате събитията, можете да бъдете уверени в техния добър завършек. Заложете на бавния растеж и в любовта.

РИБИ: Провалени срещи, неприятни новини, неочаквани ангажименти – все неща, които ще ви накарат да промените програмата си за деня. Не се захващайте с нищо, превишаващо възможностите ви. В работата сте изправени пред избор.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com