Хороскоп за четвъртък, 18.02.2021 год.

Share This:


Овен: Дойде време да покажете какво можете. Смело проявете инициатива и повече не отлагайте наболелите въпроси. Можете да направите много, за да постигнете повече сигурност в утрешния ден. Захванали ли сте се с нещо ново, действайте.

Телец: Сегашните събития са противоречиви. Уверете се доколко всички детайли и подробности в работата ви са осъществими и помислете какво зависи от вас, и какво от други хора. Само така ще успеете да се справите с делата си. 

Близнаци: Най-важното е да отличавате фактите от измислиците, реалното от нереалното, перспективното от безперспективното. Става дума основно за лични дела и взаимоотношения. В работата сте стабилни.

Рак: Вълненията са най-вече от интимен характер. Само че докато едни укрепват, други късат взаимоотношения. Явно сега мощта ви е насочена в емоционалната сфера и това пречи да се съсредоточите върху служебни дела.

Лъв: Предстои да разрешите някаква задача и знаете, че за да успеете, трябва да дадете всичко от себе си. Разкрийте онова, на което сте способни. И нека не ви плашат предизвикателствата. Късметът е с вас и в работата.

Дева: Вярвайте в своята щастлива звезда. Бъдете оптимист и не й пречете да се прояви. Доверете се на инстинкта си и ще се уверите, че всичко в живота ви е крачка към вашето благополучие. Оживление има и в любовта.

Везни: Напрегнат ден, изпълнен с много и най-различни новини, неочаквани неприятности и също толкова неочаквани шансове. Става дума както за лични, така и за служебни дела. За някои най-съществени са промените вкъщи.

Скорпион: Срещи и контакти поглъщат по-голяма част от времето ви. От друга страна това е добре, защото научавате нещо, хвърлящо нова светлина на нещата. Може да е за работата, може да е в личен план. В любовта емоциите са смесени.

Стрелец: Макар и малко по-бавно, плановете ви се осъществяват. Не мислете, че няма да ви стигне търпение, за да видите успешния завършек на своето начинание. А в работата ви чакат трудни задачи, но сили имате достатъчно, за да се справите.

Козирог: Действайте по делата си спокойно, с пълно съзнание за собствените ви сили. Късметът е с вас, нищо няма да попречи да осъществите замисленото. Даже идват новини, развързващи ви ръцете. Налице са и хубави домашни новости.

Водолей: Гоните ли конкретна цел, дойде момента за действие. Ясни са ви тенденциите на развитие, така че не чакайте повече. Извършете големия скок. Вашата активност, целеустременост и готовност да рискувате ще са от голяма полза за работата.

Риби: От вас се искат хладнокръвие и трезва мисъл. Само така ще успеете да преодолеете заплетен служебен или личен проблем. Стремете се да съдите за нещата безпристрастно, за да вземете правилното решение. 


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com