Хороскоп за четвъртък, 18 март 2021 г.

Share This:


Овен: Не отлагайте повече, а се вгледайте по-сериозно в делата си. Бъдете решителни и се заемете по нов начин с проблема, който дълго време ви се е струвал непреодолим. Няма да съжалявате. Късметът е с вас и в любовта.

Телец: Вярвайте в своята щастлива звезда. Бъдете оптимист и не й пречете да се прояви. Доверете се на инстинкта си и ще се уверите, че всичко в живота ви е крачка към вашето благополучие. Интимна радост.

Близнаци: Всичко зависи от вас. Подхождайте към делата си методично, без да залитате по неизпълними проекти и без да се опитвате да отлагате за друг път. Сега ситуацията е благосклонна към вас, лесно ще постигнете своето.

Рак: Достигнали сте до важен момент, така че не позволявайте никакви препятствия да попречат на устрема ви. Настъпва решаващата фаза, свързана с нови възможности или освобождаване от стари проблеми. 

Лъв: Оставете временно всичко така, както е и изчакайте развоя на събитията. Те ще ви подскажат какво трябва да направите и коя е най-печелившата тактика. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност.

Дева: Дойде ред на дългоочаквани новини и известия. Най-после ще получите повече яснота за нещата и ще можете да определите какво да бъде поведението ви в бъдеще. За някои най-важно е пътуване, други наблягат на домашни проекти.

Везни: Бъдете оптимист и вярвайте в своята щастлива звезда. Даже и желаните резултати да не се появят веднага, имайте търпение. Съвсем скоро и това ще стане.Става дума основно за лични копнежи. В работата сте стабилни.

Скорпион: Още малко търпение. Скоро ще имате възможност да осъществите намеренията си, дори и по-добре, отколкото предполагате. Сега обаче не се опитвайте да променяте каквото и да било, особено чрез сила.

Стрелец: В момента не е удачно да се захващате с осъществяване на своите желания и планове. Доста са факторите, възпиращи намеренията ви – има и обективни, има и субективни. Изчакайте по-добро време. Хубавото е, че в работата постигате своето.

Козирог: Не изпреварвайте събитията. Дайте време нещата да се развиват естествено и от само себе си. Правете само това, което смятате за възможно и не се увличайте, особено в работата. Още е рано за мащабни действия.

Водолей: Напрегнат ден, изпълнен с много и най-различни новини, неочаквани неприятности и също толкова неочаквани шансове. Във всички случаи най-важното е да бъдете спокойни и да не позволите да ви извадят от равновесие.

Риби: Не се поддавайте на лъжливи надежди и представи. Дошло е време да отделите реалното от нереалното, възможното от невъзможното, плявата от зърното. В момента липсата на концентрация и повишената емоционалност ви правят уязвими.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com