Хороскоп за четвъртък, 11 март 2021 год.

Share This:


Овен: Вложете всички сили в започнатото, няма да съжалявате. Разпределете добре времето си и действайте. Нагласата за победа най-сигурно ще ви отведе до целта. Късметът е с вас и в работата, и в личния живот.

Телец: Не правете прибързани стъпки и не се поддавайте на наплива от емоции. Преди всичко обмислете ситуацията докрай и подхождайте към делата си критично, отделяйки възможното от невъзможното.За някои най-важно е пътуване.

Близнаци: На пръв поглед всичко е наред, но въпреки това бъдете със заострено внимание. Не позволявайте на събитията да заемат нежелан обрат и се пазете най-вече от грешки и заблуди. Противоречиво е и случващото се в интимния живот.

Рак: Ще имате възможност да осъществите замисленото. При вас се появява точно онзи шанс, от който се нуждаете, така че постарайте се да се възползвате от добрия случай. Късметът е с вас и в любовта. Желани домашни новости.

Лъв: Не се бавете, направете стъпка или действие, които са важни за бъдещето на делата ви. Не се страхувайте, шансовете ви са многообещаващи. Само трябва да бъдете по-настоятелни. Желани домашни новости.

Дева: Обстоятелствата не са подходящи да прокарвате идеите и инициативите си. Не се инатете, изчакайте по-подходящо време и не унивайте, ако по една или друга причина, не осъществите своите замисли докрай. 

Везни: Обърнете внимание на новина, хвърля съвсем нова светлина на нещата. Може да е за работата, може да е в личен план. Хубавото е, че ще сте наясно както със ситуацията, така и с тенденциите на нейното развитие.

Скорпион: Ето го деня на изненадите. Само че наред с приятните, има и неприятни. Старайте се да държите емоциите си под контрол и не бързайте да изказвате мнение или да правите каквото и да било, без да обмислите ситуацията докрай.

Стрелец: Доверете се на чувството си за реалност и нека то ви води. Даже ако е необходимо, откажете се от преследването на високи и непостижими идеали и наблегнете на малките, но сигурни крачки.Тревоги има и в работата.

Козирог: Гледайте на нещата мащабно, за да видите перспективите. И не пренебрегвайте интуицията си, ще ви подскаже какви са мотивите на другите, също тенденциите за развитие на ситуацията. Интимно разочарование.

Водолей: Наред с приятните има и неприятни изненади. Старайте се да държите емоциите си под контрол и не бързайте да изказвате мнение или да правите каквото и да било, без да обмислите ситуацията докрай. 

Риби: Изчакайте развоя на събитията. Те ще ви подскажат какво трябва да направите и коя е най-печелившата тактика. Става дума както за лични, така и за служебни намерения. Най-хубави се оказват придобивките и домашните новости.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com