Хороскоп за събота, 13 февруари 2021 год.

Share This:


ОВЕН: Ето го деня на изненадите. Само че наред с приятните, има и неприятни. Старайте се да държите емоциите си под контрол и не бързайте да изказвате мнение или да правите каквото и да било, без да обмислите ситуацията докрай.

ТЕЛЕЦ: Оставете временно всичко така, както е и изчакайте развоя на събитията. Те ще ви подскажат какво трябва да направите и коя е най-печелившата тактика. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва стабилност.

БЛИЗНАЦИ: Пред вас се откриват добри възможности, затова си струва да сте по-активни. Перспективите са многообещаващи, така че не се отказвайте, докато не постигнете своето. Радват ви придобивки и домашни новости.

РАК: Поставили сте си високи цели, но сами знаете, до осъществяването им е нужно още време. Дообработвайте и шлифовайте своя план и изчакайте подходящата възможност, която ще ви развърже ръцете.Желани домашни новости. 

ЛЪВ: Вложете всички сили в започнатото, отстоявайте го с дълбоко убеждение и всичко ще бъде наред. Каквито и да са проблемите ви, бързо ще се уверите, случващото се е във ваша полза. Късметът е с вас и в работата.

ДЕВА: Не пришпорвайте събитията. Опитайте да стигнете до същността на нещата във всички свои начинания, за да бъдете уверени в тяхната ефективност и полза. Ако не сте уверени докрай, по-добре отложете за друг път.

ВЕЗНИ: Най-после всичко се подрежда както искате, така че не пропускайте удобната възможност да промените нещата към по-добро. Бъдете уверени в реалността на плановете си и действайте.Интимна радост.

СКОРПИОН: Открива се възможност да осъществите замисленото. Бъдете внимателни, не изпускайте своя шанс. И в личния живот, и в работата бихте могли да се сдобиете с желаните резултати. Не забравяйте, късметът е с вас. 

СТРЕЛЕЦ: Деликатната ви чувствителност ще позволи да отличите изпълнимото от неизпълнимото, полезното от безполезното. Дайте достатъчно време, за да си изясните нещата в цялост и да добиете увереност в себе си.

КОЗИРОГ: Доверете се на инстинкта си и ще се уверите, че всичко в живота ви е крачка към вашето благополучие. Добре вървят и служебните дела, така че нямате основания за притеснение. За някои най-важно е пътуване.

ВОДОЛЕЙ: Вече можете да пристъпите към изпълнение на качествено нови задачи. Заемете се с делата си уверено и с подобаващото внимание. Скоро ще берете плодовете от своя труд. Но има и ядове, най-често са домашни.

РИБИ: Нетърпеливи сте да прокарате нов план или идея, но прибързването ще доведе до нежелани последици. Уточнете внимателно стратегията си и после действайте. Сега няма как желанията ви да се осъществят.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com