Хороскоп за сряда, 17 февруари 2021 год.

Share This:


Овен: Най-сетне всичко се подрежда по желания начин, така че не пропускайте удобната възможност да промените нещата към по-добро. Бъдете уверени в реалността на плановете си и действайте. Имате зелена светлина.

Телец: Не пришпорвайте събитията. Опитайте да стигнете до същността на нещата във всичките си начинания, за да бъдете уверени в тяхната ефективност и полза. За някои тревогите са домашни, а за други – лични. 

Близнаци: Най-после идва чакана новина, а промените към които се стремите вече са на път. При част от вас става дума за новости в любовта, а за други касае деловото партньорството. Придобивки и желани домашни новости.

Рак: Моментът е важен за работата или бъдещето на важен за вас проект. Затова нека вашата вяра прерасне в дълбока увереност и нагласата за победа ще ви отведе до целта. Желани домашни новости.

Лъв: Оставете временно всичко така, както е и изчакайте развоя на събитията. Те ще ви подскажат какво трябва да направите и коя е най-печелившата тактика. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. 

Дева: Не бъдете лековерни и не надценявайте силите си. Огледайте нещата от всички страни, за да се спрете на нещо определено. Може да става дума за работата или за бъдещето на важен за вас въпрос.Домашни тревоги.

Везни: Надценявате силите си и това може да се окаже причина за неуспех и разминаване с целите. Пазете се от грешки, особено на работното място. А ако е необходимо, преустройвайте се навреме. Интимно разочарование.

Скорпион: Умението да действате уверено, решително и убедително ще ви помогне да се справите със задачите си. А сред тях са множество срещи, разговори, също и ситуации, изискващи решение на момента.

Стрелец: Най-сетне смисълът на конкретен проблем се изяснява и сте наясно не само с развитието на нещата, но и с бъдещите тенденции. Вече можете да изковете своята стратегия и да я следвате докрай.

Козирог: Не надценявайте възможностите си. От вас се иска да бъдете практични и внимателно да прецените какво и колко ще ви струва начинанието, с което сте се захванали. И внимавайте да не ви излъжат, или сами да се подведете.

Водолей: Денят идва с разнородни новини и промяна в първоначалните ви планове. Налага се да действате според новите обстоятелства и да покажете умение да импровизирате. Радват ви придобивки и домашни новости.

Риби: Направите решаващата крачка. Ако я направите, скоро ще се доберете до независимостта, за която мечтаете. Може да става дума за работата, а може да се отнася и за нещо, с голямо значение за вас. Интимна радост.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com