Хороскоп за сряда, 09.03.2021 год.

Share This:


Овен: Ето го деня на изненадите. Само че наред с приятните, има и неприятни. Старайте се да държите емоциите си под контрол и не бързайте да изказвате мнение или да правите каквото и да било, без да обмислите ситуацията докрай

Телец: Постарайте се да погледнете на нещата всеобхватно, за да оцените перспективите за по-дълъг период от време. Анализирайте текущите ситуации, но не позволявайте на нетърпението да пречи на хода на събитията. 

Близнаци: Опитайте да стигнете до същността на нещата във всички свои начинания, за да бъдете уверени в тяхната ефективност и полза. Ако не сте уверени докрай, по-добре отложете за друг път. Интимно разочарование.

Рак: Най-важно е да повярвате в успеха на начинанията си, защото се появяват не една или две провокации, които могат да ви разколебаят. Ако сте сигурни в своята правота, не се отказвайте от намеренията си и ще успеете. 

Лъв: Оставете временно всичко така, както е и изчакайте развоя на събитията. Те ще ви подскажат какво трябва да направите и коя е най-печелившата тактика. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва стабилност.

Дева: Поставили сте си високи цели, но сами знаете, до осъществяването им е нужно още време. Дообработвайте и шлифовайте своя план и изчакайте подходящата възможност, която ще ви развърже ръцете. Служебни тревоги.

Везни: Пред вас се откриват добри възможности, затова си струва да сте по-активни. Перспективите са многообещаващи, така че не се отказвайте, докато не постигнете своето. Радват ви придобивки и домашни новости.

Скорпион: Открива се възможност да осъществите замисленото. Бъдете внимателни, не изпускайте своя шанс. И в личния живот, и в работата бихте могли да се сдобиете с желаните резултати. Не забравяйте, късметът е с вас.

Стрелец: Не се притеснявайте, събитията се развиват достатъчно бързо, така че съвсем скоро ще сте наясно както с крайния резултат, така и с тенденциите на развитие в настоящата ситуация. Късметът е с вас и в работата.

Козирог: Вярвайте в своята щастлива звезда. Бъдете оптимист и не й пречете да се прояви. Доверете се на инстинкта си и ще се уверите, всичко в живота ви е крачка към ваше благополучие. Домашни новости.

Водолей: Разбирате нещо, което дава съвсем нова светлина за хода на интересуващите ви дела. Новината е важна, защото променя досегашната ситуация. Оживление има и в любовта. За някои най-важно е пътуване. 

Риби: Вложете всички сили в започнатото, отстоявайте го с дълбоко убеждение и всичко ще бъде наред. Каквито и да са проблемите ви, бързо ще се уверите, случващото се е във ваша полза. Тревогите сега са домашни.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com