Хороскоп за петък, 5 март 2021 год.

Share This:


Овен: Не се поддавайте на наплива от емоции и не правете прибързани стъпки. Необходимо ви е още време, докато изработите ясно становище и добиете увереност в себе си. Става дума за бъдещето на нещо важно за вас.

Телец: Не бързайте. Нищо няма да промените, само ще се натрупат още грешки. По-добре проявете максимум търпение, за да дочакате положителния резултат. Склонни сте да надценявате силите си, а и същината на нещата не ви е напълно ясна.

Близнаци: Умението да действате уверено, решително и убедително ще ви помогне да се справите със задачите си. А сред тях са множество срещи, разговори, също и ситуации, изискващи решение на момента. Интимно разочарование.

Рак: Открива се добра възможност да осъществите своите замисли. Появява се онова, от което дълго сте се нуждаели. Само се пазете от импулсивни и необмислени действия. Търсете равновесието между емоцията и разума.

Лъв: Не бързайте, особено ако не сте напълно уверени в правилността на начинанията си. Постарайте се да подходите към нещата трезво и без предубеждение. Не е време и за професионални инициативи. Неочакван обрат в любовта.

Дева: Предстои да направите решаващата крачка. След като я направите ще се почувствате много по-свободни. Може да става дума за работата, а може да се отнася и за личните неща. Повече не отлагайте. 

Везни: Няма от какво да се страхувате. Очакват ви приятни събития, дори за някои четвъртък идва с осъществяване на отколешна мечта. И в работата сте стабилни, а успехът зависи изцяло от собствените ви усилия. Интимна радост.

Скорпион: Ако направите решаващата крачка, скоро ще получите независимостта, за която мечтаете. Може да става дума за работата, а може да се отнася и за нещо, с голямо значение за вас. Хубави домашни новости.

Стрелец: Постарайте се да погледнете на нещата всеобхватно, за да оцените перспективите за по-дълъг период от време. Анализирайте текущите ситуации, но не позволявайте на нетърпението да пречи на хода на събитията.

Козирог: Ставащото в професионален план ви устройва и всичко е крачка към вашето благополучие. Използвайте тази възможност, за да гарантирате напредъка си. За някои се налага спешно да тръгнат на път, други се вълнуват от интимни дела.

Водолей: Поставили сте си високи цели, но сами знаете, до осъществяването им е нужно още време. Дообработвайте и шлифовайте своя план и изчакайте подходящата възможност, която ще ви развърже ръцете.Придобивки и желани домашни новости.

Риби: Най-после всичко се подрежда както искате, така че не пропускайте удобната възможност да промените нещата към по-добро. Бъдете уверени в реалността на плановете си и действайте. Имате зелена светлина.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com