Ученици от УСУ в ПГМТ „Вл. Комаров” посетиха Дома за стари хора с отделение за лежащи

Share This:


На 13.12.2016г. учениците от УСУ в ПГМТ „Вл. Комаров”, гр. Силистра и учениците от 8А и 10А класове посетиха Дома за стари хора с отделение за лежащи. Освен традиционната коледна трапеза те внесоха там и своята любов, която дари усмивки и уважение на всички присъстващи.

            Много радост в душите на старите внесоха Ангел и Михаил Калинови и Антонио Минев, които изпълниха добруджански мелодии на гайда.

            А представителите на УСУ- Анелия, Цветелина, Иво от 10 А клас и Живко, Мирослав, Александър, Стефан, Аркан, Емилиян, Красимир и Златимир от 8 А клас представиха двете притчи „За вярата” и „Планът на Господ за нас”, с които провокираха мисълта на старите в дома и се опитаха да ги убедят, че те са на точното място, подпомагани от точните хора, за да осъществят плана на Господ за тях самите и да постигнат душевната красота отредена им от Твореца.

            И накрая танците „Конче” и „Шиници” в изпълнение на Теодор, Мирослав и Борислав от Калипетрово, изправиха на крака старите хора, с което за кой ли път доказаха, че за разлика от немощното тяло душата не старее.

            Да са Ви светли и топли коледните дни и да сте ни живи и здрави, мили майки и татковци, скъпи баби и дядовци!

 

 

клуб „Ексклузивен репортер” към УСУ

при ПГМТ „Вл. Комаров”, гр. Силистра

unnamed-1 unnamed-2 unnamed-3 unnamed-4


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com