Силистренският театър стартира най-новите си инициативи за билети с 50% намаление

Share This:


Драматично-кукленият театър в Силистра стартира двете си най-нови инициативи, които ще преминат под общото мото „Супер петък” и „Супер събота”. Това съобщи директорът на културната институция в дунавския град Златина Станева.
Първата от тях ще се осъществи на 29 януари – последният петък на месеца, когато всички почитатели на театралното изкуство в Силистра ще могат да си закупят билети за насрочените през февруари представления с 50% намаление. „Това означава, че само на този ден – 29 януари, билетите за представленията през февруари ще са на цена от 3 лева, вместо обичайната цена от 6 лева”, поясни Станева.
Февруарската програма на силистренския театър започва на 9-ти с комедията на Недялко Йорданов „В старо село накрай света”. Тя ще се изиграе и на 25 февруари. На 11-ти и 23-ти февруари силистренската трупа ще изиграе другата хитова комедия от репертоара си – „Търси се нов съпруг” от Миро Гавран, която се поставя за пръв път в България, а на 16-ти февруари – драмата „46 крачки” от Орлин Дяков, която също се играе за пръв път в България.
„Инициативата „Супер събота” е предназначена за нашите най-малки зрители и ще се осъществи на 30 януари, събота”, допълни още Златина Станева. На този ден всички ще могат да си купят билети за насроченото от 11.00 часа детско представления също с 50% намаление.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com