Седмичен хороскоп от 15 до 21 февруари 2021

Share This:


ОВЕН: Повишавайте залозите Събирайте сили, чака ви доста работа. От друга страна залогът си заслужава. Това може да е успешен бизнес, изключителна придобивка, нова и перспективна задача, престижна и добре платена длъжност или освобождаване от проточили се проблеми. Изиграете ли правилния ход, ще придобиете повече сигурност в утрешния ден. Радват ви домашни новости, а за някои събитието е много специално.

ТЕЛЕЦ: Уточнете целите. Помислете доколко условията позволяват да реализирате своите намерения. Тези размисли могат да доведат до преосмисляне на предишни представи и да помогнат по-добре да разберете истинските си потребности. При едни дилемата е служебна, а за други – лична. Изглежда става дума за бъдещето на важно за вас партньорство. В любовта предстои разговор, извеждащ взаимоотношенията на ново ниво.

БЛИЗНАЦИ: Напрегната работна седмица Стрес и непосилна отговорност – такава е работната седмица за вас. Проявете гъвкавост, приспособявайте се към получените задачи, условията на труд, изискванията на работното място. Вършете си работата съвестно, стриктно, без да очаквате шумен успех или награда. Затегната е ситуацията и в любовта. Изолирайте се от външни влияния и дайте възможност на интуицията да ви подскаже какво и как да направите.

РАК: Покажете силата си В началото на нещо ново сте. Дайте воля на темперамента си, покажете, че сте готови да отстоявате своето докрай. И макар раздразнени и изнервени от постоянното напрежение, ще съумеете да постигнете целите си. Затова не се страхувайте да направите необходимото, после нещата сами ще си дойдат по местата. Но в любовта промени не се предвиждат и ситуацията остава такава, каквато е.

ЛЪВ: Играйте на сигурно Може да преувеличавате възможностите си или от погледа ви да убягват някои важни детайли. Дори и да мислите, че сте на крачка от целта, дръжте очите си широко отворени и играйте само на сигурно. Дните идват с неочаквани обстоятелства, заради които ще се наложи да промените своите планове. Най-добре е да се задоволите с това, което имате и трупайте сили за по-нататък. Някой или нещо се завръща при вас.

ДЕВА: Заложете на сигурно Доверете се на своите прекрасни аналитични способности. С тяхна помощ крачка по крачка ще разрешите и най-заплетените въпроси. Вярно ограничителните рамки ви се струват тесни, но по-добре заложете на трайния растеж, отколкото на бързи резултати. Става дума основно за работата или бъдещето на нещо, със специално значение за вас. Заплетена и като цяло неясна е ситуацията в любовта.

ВЕЗНИ: Смело атакувайте Достигнали сте до важен момент, така че не позволявайте на каквито и да било препятствия да попречат на устрема ви. Настъпва решаващата фаза, свързана с нови възможности или освобождаване от стари проблеми. Става дума за професионалните ви цели или бъдещето на важни за вас планове. Обградени се с хора, съпричастни към идеите ви. Късметът е с вас и в интимния живот, а за някои удари сватбения час.

СКОРПИОН: Вярвайте в щастливата си звезда Бъдете спокойни, всичко, случващо се е крачка към вашето благополучие. Покажете, че вярвате в своето бъдеще и сте сигурни в плановете си. Ако става дума за професионални цели, не губете нито миг. Късметът е с вас и с лекота ще реализирате своите намерения. Но в интимния живот нещата не са еднозначни. Едни укрепват, други късат връзки. За някои най-важно е пътуване, други наблягат на домашни проекти.

СТРЕЛЕЦ: Дойде време за действия Гоните ли конкретна цел, дойде време за действие. Обмислили сте всичко внимателно, ясни са ви тенденциите на развитие, така че не чакайте. Извършете големия скок. Вашата активност, целеустременост и готовност да рискувате ще са от полза за делата ви. Самите обстоятелства ще ви подтикнат към действие. Но са налице и тревоги, най-често са с човека до вас, а може да имате недоброжелатели.

КОЗИРОГ: Вярвайте в късмета Даже и да ви безпокои конкретен проблем, бързо ще се уверите, нещата се оправят по най-добрия начин. Вярвайте в своята щастлива звезда, в благополучното, даже блестящо развитие на събитията. Не пестете усилия, докато не постигнете целите си. Шансът може да дойде съвсем неочаквано – от случайна среща, казана дума или подхвърлена информация. Някои са изправени пред дилема в любовта.

ВОДОЛЕЙ: Включвайте се в играта Преодолейте умората, страховете и вътрешните бариери. Замислили сте нещо ново, смело се включвайте в играта. Шансовете ви в професионално отношение са високи, така че няма съмнение – в най-скоро време успехът е ваш. Сами ще усетите в предоставените ви възможности удобен случай да се сдобиете с желаното. Оживление има и в любовта, а за някои моментът е несравним с нищо досега.

РИБИ: Време за равносметка Налага се да подтиснете своя темперамент и да не пришпорвате събитията. Намерете време за равносметка. Може би не се сте изпълнили всичко, което е трябвало да направите, а може да не виждате перспективите. Или прекалено дълго сте отлагали и вече е назрял моментът да вземете съответни мерки. Не става дума толкова за работата, колкото за интимни дела. За някои проблемите са административни.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com