Румен Георгиев, БСП: Ако министър Костадин Ангелов не може да намери отговори на проблемите в Кюстендил, да си подаде оставката

Share This:


Ако министър Костадин Ангелов не може да намери отговори на проблемите в Кюстендил, да си подаде оставката. Това каза народният представител от БСП Румен Георгиев в процедура по начина на водене, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Той призова председателстващият да се свърже с министъра на здравеопазването и да отговори на въпросите на кюстендилци.

“Уважаеми, г-н председател, през последните дни град Кюстендил вече премина границата от 300 заразени на 1000 от ковид 19. ората в Кюстендил са притесни. В тази връзка аз и колега от ПГ на БСП във вторник зададохме въпрос към министъра на здравеопазването”, каза още Румен Георгиев.

“Хората очакваха днес отговор, виждаме в парламентарния контрол, че на основание чл. 96 министърът на здравеопазването е поискал отлагане на отговор с една седмица. Вие разбирате ли до другия петък какво може да се случи с Кюстендил. Очаквам от вас министър Ангелов да дойде да отговори на кюстендилци на тези проблеми.”, заяви още Георгиев.

От своя страна Валери Симеонов му отговори, че не е телефонист, за да се свързва с министъра на здравеопазването.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com