Редев от с. Иширково: Свиквам Народното събрание на 21 юли от 9 часа

Share This:


Сега е моментът българските политици да си свършат работата и да намерят области на обединение – това е, което всички очакваме от тях, да се продължи демонтажът на порочната система, ревизията на предишното управление, да тръгнем по нов модерен път. Това коментира президентът Румен Радев, който бе в Силистренско за началото на жътвата.

Президентът на Република България г-н Румен Радев и съпругата му г-жа Десислава Радева бяха гости на Силистра, по покана на ЗК” Нива-93″, с. Иширково и областния управител г-жа Ели Тодорова.

Автентичен ритуал “По жътва” представи във фолклорна възстановка местното читалище “Просвета-1907”. В ранния преди обед гостите посетиха Художествената галерия.

Днес е българската политическа жътва. Очаквам българските политици да бъдат на висотата на това, което народът очаква от тях, каза държавният глава. Според него оттеглянето на кандидатурата на Николай Василев от страна на ИТН и готовността им да предложат друг проект за кабинет е отваряне. Той ги поздрави за това и ги призова да търсят път към диалог с останалите политически сили.

По повод идеята служебното правителство да продължи като редовно, Радев каза, че утвържаването на подобно решение зависи изцяло от българския парламент. За него е важно намирането на консенсус и обединение около ясни принципи.

Народното събрание ще бъде свикано на 21 юли от 9.00 часа, обяви още президентът.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com