Пуснаха джипката на Борисов за продажба в популярен сайт

Share This:


Забавна шега с джипката на Бойко Борисов се разпространява мълниеносно из Фейсбук след като късно снощи премиерът се включи на живо през Фейсбук профила си с първи думи след вота. Умишлено или не Борисов реши да говори на фона на паркирания джип Toyota Sequoia, с който обикаляше навсякъде из България, както по време на премиерския си мандат, така и по време на кампанията.

В отговор в социалните мрежи се появи обява за продажба на колата. Цената ѝ е фиксирана на 56 хил. лв. Потребители хвалят джипката, че е обслужена и застрахована. Ако я купиш, се “качваш и караш”. Нов внос е и километрите са ѝ реални.

Облечен в костюм под падащия сняг на фона на джипа, който се превърна в отличителен белег на цялата му предизборна кампания, Борисов призова опонентите си да се порадват на успехите си няколко дни, но след това да се говори за експертен кабинет до декември, за да се премине през кризата.

“Предлагам ви мир, да сложим експертите, които да поемат отговорност, и до декември да положим максимално усилия да излезем от пандемията и да тръгнем нагоре”, каза той.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com