Отборът на дуловското училище „Васил Левски” първи в областното състезание „Млад огнеборец”

Share This:


Младежкият противопожарен отряд на СУ “Васил Левски” – Дулово е победителят в областното състезание “Млад огнеборец”, което се проведе на стадион „Луи Айер” в Силистра.
Възпитаниците на инспектор Тихомир Великов надиграха конкуренцията, като се класираха първи в дисциплината „400 метра щафетно бягане с препятствия” и показаха най-добро състезателно време. Малко не достигна на отбора на СУ „Йордан Йовков”-Тутракан с ръководител инспектор Ивайло Владев, които поведоха в дисциплината „Бойно разгръщане на 100-метрова състезателна пътека”, но в комплексното класиране останаха втори. Трети се класира отборът на ПГМТ „Владимир Комаров” – Силистра, воден от инспектор Пламен Великов.
За успешното си представяне и трите отбора получиха купи и грамоти, връчени от главен инспектор Евлоги Стамов, началник на сектор „Превантивна и контролна дейност” в РД “Пожарна безопасност и защита на населението”- Силистра.
Като областен победител младежкият противопожарен отряд на СУ “Васил Левски” си извоюва правото да продължи участието си на републиканско ниво от 2 до 5 юни в КК „Албена”.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com