Общинският съвет в Силистра ще дава докладни в библиотеката, заседания на комисии по села и квартали

Share This:


Общинският съвет в Силистра ще предоставя в местната библиотека “Партений Павлович” пълен „набор” от документи за предстоящи заседания, за да се запознаят с тях гражданите, съобщи неговият председател д-р Мария Димитрова.
Според д-р Димитрова, в библиотеката и в нейните филиали ще се изпращат по пет комплекта от документите. След запознаването с тях с анкета гражданите ще могат да направят предложения и да поставят въпроси. По този начин ще бъдат обхванати хората от по-възрастното поколения, които предпочитат да работят с хартиен носител, смята д-р Димитрова.
Младите хора могат да ползват и съвременните технологии, подчерта тя. През следващите месеци ще се потърсят възможности за контакт и със студентите от филиала на Русенския университет в Силистра. Очаква се по този начин да се осъществи по-ефективна обратна връзка с гражданите, които проявяват интерес към работата на местния законодателен орган. Предвижда се да бъдат правени изнесени заседания на постоянните комисии в квартали и отделни селища. Подготвя се и страница на Общинския съвет във фейсбук.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com