Нумеролог: 2016 година ще е много важна за България

Share This:


Годината е под номер 9, а България е под 3 и 6, което означава, че 2016 г. ще бъде много важна за страната ни. Това каза пред „Фокус” нумерoлогът Ели Маринова в прогноза за предстоящата 2016 г.
„Числото 9 пресича граници за добро и за лошо, така че първите 6 месеца ще бъдат много важни”, заяви Маринова.
Тя подчерта, че през март и април има опасност от криза във властта и ако тя бъде преодоляна, във втората половина на годината няма да има извънредни парламентарни избори.
„Девятката е като вулкан. Tя много трудно се прогнозира, защото в нея има драматизъм, има опасност да бъдем въвлечени в чужди интереси. Зависи от това как ще си изиграем картите”, уточни нумерологът. По думите й, ако до юни това е сторено, годината ще бъде успешна като рекапитулация за България. „Годината ще бъде доста драматична и трудно предвидима”, допълни Ели Маринова.
„През 2016 г. се очаква да берем плодовете на бежанската вълна, която започна през 2015 г. Девятката се занимава и с хора, поставени в неравностойно положение. След осмицата, която действаше брутално и на едро и доведе бежанската вълна и хора, които наистина са поставени в неизбежна отбрана, е възможно през 2016 г. с тях да преминат доста хора с други цели”, коментира Маринова. Според нея това сериозно ще затрудни и драматизира цялата ситуация около бежанците.
„В година 9 има още няколко нюанса – очакват се или прояви на краен фанатизъм, или прояви на крайна ксенофобия. Интеграцията на хората, които потърсиха убежище ще е затруднена, а ние сме свързани, тъй като сме канал за преминаването им”, посочи още тя. По думите й, много от тях могат да останат и в България. „Бежанската вълна ще продължи да затихва, но ще берем плодовете й. Става въпрос и за хора с различна религия, различен бит и култура”, каза още нумерологът.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com