Настъпват времената на повсеместното падане на маски

Share This:


voinov
Юлиян Войнов

Речта на Доган наистина ще се окаже знаменателна. Но не защото разкри амплоато на един истински държавник, загрижен за съдбата на България, какъвто Доган безспорно не е. А защото просто толкова рязко свали маските, че оголи същността на плеяда обществени личности, които по време на целия преход градяха образа си на демократи и либерали, а всъщност се оказаха най-обикновени платени черноработници, работещи срещу интересите на България.

За съжаление в България, а и на международната сцена по-важно е да бъдеш част от една задкулисна клика, която буквално си играе със съдбините на държавата, но която дава възможност за кариера и развитие, отколкото честно и почтено да защитаваш идеите и разбиранията, в които вярваш (ако изобщо вярваш).

Настъпват времената на повсеместното падане на маски. Само до преди 4-5 години говоренето за задкулисие се считаше за параноя. Сега почти всеки ден става все по-ясен скритият начин, по-който се управлява обществото. Става все по-ясна конспирацията, в която ние взехме доброволно участие, благодарение на факта, че отказвахме да я видим и разпознаем.

Маските ще продължават да падат, а изненадите няма да спрат!


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com