Днес Милица Гладнишка пристига в Силистра с уникалната щура комедия „Брачни безумия“

Share This:


Постановката гостува за първи път на силистренска сцена на 20 юни от 19:00 часа в зрителната зала на СОУ „Н. Й. Вапцаров“ и ще ви накара да плачете от смях. В актьорския състав влизат комедийната фурия и джазпевица Mилицa Глaднишĸа, позната с участията си в „Като две капки вода“, „Етажна собственост“ и много други; Mилeнa Mapĸoвa-Maцa от стенд-ъп комеди предаването „Аламинут“, ангелският глас Симеон Владов и още Жанет Миовска, Hиĸoлaй Toдopoв и Бoжидap Mинĸoв.

Вдъхновена от “Пижама за шестима” на френския драматург Марк Камолети, комедията на Алексей Кожухаров ни разкрива историята на типичната брачна двойка. Съпругът има любовница, а съпругата има любовник – обичайна ситуация. Докато и четиримата не се окажат по едно и също време под един покрив… А като се прибавят ексцентрична готвачка и ревнивият й съпруг, се получава една безумна ситуация, която ще ви накара да се смеете, докато останете без дъх!

Лудо забавление носи перфектната игра на Милица Гладнишка, която се чувства напълно в свои води на сцената, и ни представя зрелищни импровизации, сред които пантомимно шоу, луди танци и сложна хореография, в опит да прикрие изневярата на домакина.

Насладете се на историята на няколко човешки съдби, пресъздадена по изключително комичен начин от изумителния сценичен екип, който ще напълни очите ви със сълзи от смях!

Билети: На тел. 0879 698 826 и тел. 086/831 810.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com