Медали за карате клуб “ШОТО – ВИТЯЗ”

Share This:


На 19 и 20 май в гр. Ловеч се проведе ДЪРЖАВНО ПЪРВЕНСТВО ПО ДЖУ-ДЖИЦУ ЗА ДЕЦА, ЮНОШИ И ДЕВОЙКИ. В него взеха участие 239 състезатели от 25 клуба. Възпитаниците на КК „ШОТО- ВИТЯЗ” от гр. Дулово и гр.

Силистра завоюваха общо 14 медала – 8 сребърни и 6 бронзови в дисциплина Джу Джицу – дуо система. Амбициозните състезатели на КК „Шото- Витяз“ за пореден път демонстрираха високо спортно майсторство и отлична подготовка. Срещите се наблюдаваха с голям интерес и бяха бурно аплодирани.

Имената на медалистите са:
Стоян Стоянов – 3 място
Алпай Бехчед – 3 място
Мелиса Басри – 2 място
Теодора Георгиева – 2 място
Ален Кьосев 3място – 2 място
Онур Джемалдин – 2 място
Силвена Кралева – 2 място
Мария Йорданова – 2 място
Мелиса Басри – 3 място
Айкут Викторов – 3 място
Онур Джемалдин – 3 място
Ричард Станчев – 3 място
Станислава Йорданова – 2 място
Богомил Йорданов – 2 място

„Децата показват талант в тази дисциплина и усвояват с лекота техниките както в карате, така и в Джу-Джицу.“ -заяви председателя на КК „Шото- Витяз“ и треньор на малките състезатели сенсей Валери Великов. 
„Трябва да се отбележи, че повечето състезатели участват за пръв път на Национално първенство по Джу – Джицу, те положиха упорит труд и показаха завидни резултати.“ – заяви сенсей Теодор Тодоров.
Ръководството на клуба и треньорите, изказват благодарност на всички родители, взели участие в подготовката и при провеждането да състезанието.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com