Масирани полицейски проверки в страната, резултатите до момента за Силистра

Share This:


С разпореждане на главния секретар на МВР главен комисар Георги Костов от вчера на територията на цялата страна са в ход масирани полицейски действия за предотвратяване на опасно и демонстративно управление на моторни превозни средства, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Силистра.
Оттам уточниха, че полицейските служители следят за рискови маневри от страна на водачите, създаващи непосредствена опасност за останалите участници в движението, както и за ползване на демонстративна охрана и ескортиращи автомобили.
В област Силистра след старта на операцията в 22.00 часа вчера полицейски служители извършиха проверки в нощните заведения на територията на областния град. В Силистра, Дулово и Тутракан са проконтролирани 38 моторни превозни средства и 82 лица, от които 2 с криминалистически регистрации. Констатирани са 15 нарушения на Закона за движение по пътищата. Служителите на реда са съставили 4 акта и 3 фиша по ЗДвП, 7 – по ЗБДС и 1 по общинска наредба. За допуснати нарушения на обществения ред в Силистра 4 лица са предупредени с протокол по чл.65 от ЗМВР.
Полицейските действия ще продължат и през следващите дни, допълниха от МВР-Силистра.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com