Любопитно: Таен архив в Индия пази данни за минало, бъдеще и настояще на всеки землянин, роден до 2050 година

Share This:


На няколко места в Индия се пазят архиви от палмови свитъци, за които се врява, че съхраняват листа, върху които е изписана съдбата на всеки един човек – минало, настояще и бъдеще.
Палмовите листа могат да предсказват бъдещето чрез Наади Шастра, която се смята за най-старата форма на хинду астрология. Тя се практикува в Тамил Наду и Керала.
Текстовете върху тях са на вателуту, който е древен тамилски, и само посветен човек в този език и в тълкуването на астрологическите символи – агатияр, може да ви каже какво ви очаква в бъдеще и защо ви се случва.За да прочетат вашия свитък, трябва да дадете пръстов отпечатък и точното време на раждането си. Понякога отнема около седмица, за да се открият вашите палмови листа в архива.
Твърди се, че палмовите свитъци са създадени преди хилядолетия, а човекът, който ги е записал, е имал достъп до глобална информация. В тези свитъци са записани не само вашите имена, а и имената на вашите близки, както и основните събития е живота ви.
Всеки човек има по две палмови листа. Върху едното е записано последния му минал живот, кармата, която трябва да изкупи, и основните събития от настоящия му живот. Второ листо представя неговото бъдеще като дава конкретни насоки за изчистването на лошата карма, за да се радва на по-добър следващ живот.
Обикновено съдбата на човек е ситно изписана върху едната страна на палмово листо и по-рядко върху двете. Там има данни за неговото последно прераждане, факти от настоящия му живот като име, дата на раждане, ключови положения в астрологичната му карта, имена на майка, баща, съпрузи, настояща житейска ситуация, професия и т.н, разказват от “Марица”.
Съдържат се предсказания за бъдещето, за следващото прераждане, както и обяснения за кармата, причина за сегашните неволи, но също така и лекове за облекчаването й. Тези лекове могат да включват поклонение в обозначени храмове, дарения на бедни хора, извършване на молитвени и очистителни ритуали от хиндуистки свещеници.
Въпреки че пръстовия отпечатък на всеки човек се смята за уникален, в Наади Шастра се казва, че пръстовите отпечатъци могат да се разделят на 108 вида и по тях да се разпознава съдбата на човека.
При колонизирането на Индия от британците част от свитъците са унищожени, а друга част са взети с търговска цел и са продавани на много места по света. Палмовите листа са сортирани спрямо пръстовия отпечатък, датата и часа на раждане. Казва се, че те са около 110 милиона, но истината е, че никой не знае колко са всъщност, както и как са се появили.
В архива се пазят свитъци за съдбата на хора, родени до 2050 година. За хората, родени след тази година, няма информация, понеже се вярва, че те ще са поколение с много по-силна интуиция, които няма да имат нужда от астрология и други форми за предсказания, защото сами ще могат да предвидят бъдещето си.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com