Любопитно: Каква е зодията ви според индианската астрология?

Share This:


От древни времена индианците почитат природата, нейната сила и тайнственост. Дълбоко в културата на индианците е залегнало вярването, че природата е всемогъща и трябва да й се отдава чест като на Божество. Коренните жители на Северна Америка вярват, че всеки човек има житейски спътник в животинска форма. Затова не е учудващо, че индианската астрология е пряко свързана с животните. Всеки зодиакален знак олицетворява различно животно, както и съответните му специфични черти. AstroData.bg отговаря на въпроса каква зодия си според индианската астрология.

Дива гъска – 22.12 – 19.01

Родените под знака Дива гъска се характеризират с традиционализъм. Те не одобряват нововъведенията и трудно се приспособяват към новосъздала се ситуация. Представителите на зодия Дива гъска са силно емоционални и потайни. Чувствителността е присъща за тях, затова внимавайте да не ги обидите. Този зодиакален знак се разбира най-много с Бобър, Кълвач, Кафява мечка и Змия. Цветът на зодия Дива гъска е белият.
Видра – 20.01 – 18.02 – Представителите на зодия Видра се отличават с интелигентност и завидно остроумие. Винаги ще се притекат на помощ, ако близките им са в беда или имат финансово затруднение. За Видрите е характерно да мечтаят. За тях децата са най-голямото им богатство и затова им отделят цялата си любов, внимание и време. Видрите се разбират най-добре с Елен, Червен орел и Гарван. Цветът на Видрата е сребърният.

Пума – 19.02 – 20.03

Според индианската астрология Пумите са доста затворени. Силно ги влече мистичното и поради тази причина често се затварят в себе си и медитират. Представителите на зодия Пума често изпадат в депресивни състояния, меланхолията също не им е чужда. Пумите са доста несигурни и неуверени в себе си и в способностите си. Не обичат да показват чувствата си пред други хора. Зодия Пума се разбира най-добре с Дива патица, Кълвач, Кафява мечка и Змия. Цветът на Пумата е синьо-зеленото.

Червен орел – 21.03 – 20.04

Родените под знака на Червения орел се отличават с огромна физическа, емоционална и умствена енергия. Умеят да се справят и оцеляват дори при най-тежки обстоятелства. Всичко ново ги привлича, това е и причината често да оставят недовършена работа. Оптимизмът е присъщ за представителите на зодия Червен орел. Разбира се най-добре със Северен елен, Гарван, Елен и Моруна. Цветът на Червения орел е жълтото.

Бобър – 20.04 – 20.05

Представителите на зодия Бобър се характеризират главно с голяма проницателност и подвижност. За тях всяко начинание е предизвикателство, с което трябва да се справят на всяка цена. Именно затова на Бобрите не им липсва кураж и смелост. Понякога обичат да се глезят и да се отдават на заслужена почивка. Бобрите се разбират най-добре с Дива гъска, Кафява мечка, Кълвач, Пума и Змия. Цветът на Бобъра е синьото.

Елен – 21.05 – 21.06

Според индианската астрология присъщи на Елените са енергичността и силата. С огромна лекота те лесно впечатляват и очароват околните с елегантността си. Представителите на зодия Елен често са лекомислени и не мислят за последствията от действията си. Не бива да им се доверявате. Зодия Елен отделя огромно внимание на децата. Елен се разбира най-добре с Гарван, Моруна, Червен орел, Видра и Северен Елен. Цветовете на Елена бялото и зеленото.

Кълвач – 22.06 – 22.07

Родените под знака Кълвач са изключително гостоприемни. За тях на първо място винаги стоят семейството и домашният уют. Бракът за тях е свещен съюз и ревностно го пазят. Изневярата не е сред нещата, които можете да очаквате от тази зодия. Материалните придобивки за Кълвачите са от огромно значение. Младежкият им дух им помага да се справят с трудностите с лекота. Кълвачите се разбират най-много с Пума, Змия, Кафява мечка, Дива гъска и Бобър. Цветът на Кълвача е розовото.

Моруна – 23.07 – 22.08

Представителите на зодия Моруна се характеризират с ясновидски способности и остроумие. Те са отявлени лидери, тъй като притежават невероятна смелост, несломима воля и огромна сила. Знаят кои са приоритети им и ги следват неотлъчно. Моруните са доста недоверчиви, така че трудно можете да им влезете под кожата. Според индианската астрология зодия Моруна трудно забравя и рядко прощава. Моруните се разбират най-добре с Червен орел, Гарван, Елен и Северен елен. Цветът на Моруната е червеното.

Кафява мечка – 23.08 – 22.09

Според индианската астрология зодия Кафява мечка се отличава с голяма храброст, издръжливост и енергия. Остроумието е в кръвта на Кафявата мечка. Поставят ли нещо за цел, ще го постигнат на всяка цена, колкото и усилия да им коства. Контролът им е като втора природа. За кафявата мечка децата стоят на първо място, въпреки че рядко показват обичта си. Кафявата мечка се разбира най-добре с Пума, Бобър, Кълвач, Змия и Дива гъска. Цветът на Кафявата мечка е пурпурното.

Гарван – 23.09 – 22.10

Родените под знака Гарван се сприятеляват лесно и умеят да поддържат приятелствата си. Комуникират с лекота и бързо се превръщат в център на внимание. Гарваните са емоционални и любовта им към учението е пословична. Представителите на знака Гарван вярват силно в любовта и приятелството. Много държат на децата и им го показват постоянно с нежни жестове. Гарваните се разбират най-добре с Червен орел, Моруна, Северен елен, Видра и Елен.

Змия – 23.10 – 22.11

Представителите на зодия Змия се отличават с новаторско мислене и интелигентност. Обичат да налагат идеите си и силно се ядосват, когато те не бъдат одобрени и приети от останалите. Според индианската астрология Змиите обожават да флиртуват и постоянно търсят вниманието на противоположния пол. Спрямо децата тази зодия се държа много добре, въпреки че постоянно обича да контролира. Змиите се разбират най-много с Кафява мечка, Бобър, Дива гъска и Кълвач. Цветът на Змията е зеленото.

Северен Елен – 23.11 – 21.12

Според индианската астрология Северният Елен притежава силно развита интуиция и ясновидски способности. Прецизността им е присъща и именно затова лесно постигат отлични резултати на работното място. Поставят ли си цел, я следват и не се съмняват в решението си. Представителите на зодия Северен елен имат малко приятели, тъй като трудно се доверяват на друг освен на себе си. За децата смятат, че колкото по-рано станат самостоятелни, толкова по-лесно ще се научат да се справят в живота. Северният елен се разбира най-добре с Елен, Видра, Гарван, Моруна и Червен орел. Цветът на Северния елен е черното.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com