Красимир Каракачанов в Силистра: Държавата трябва да се намеси категорично, за да реши проблема с тировете

Share This:


Държавата трябва да се намеси категорично, за да разреши проблема с трафика на тировете в Силистра. Това заяви на предизборна среща в Силистра кандидатът за президент на коалиция “Обединени патриоти – НФСБ, Атака и ВМРО” Красимир Каракачанов. Заедно с него в дунавския град бе и кандидатът за вицепрезидент Явор Нотев от “Атака”.
Според Каракачанов, подобен проблем – с преминаването на тежкотоварни камиони през населени места, съществувал в момента в още 4-5 български селища. По тази причина държавата трябва да изготви специален план за действие, за да се разреши проблема”, смята лидерът на ВМРО. Кандидатът за вицепрезидент Явор Нотев смята, че може да се направят промени в Закона за движението по пътищата и всички маршрути да бъдат изнесени извън населените места.
„Кандидатите на ГЕРБ и БСП бягат от дебати и се опитват да играят един уреден мач, опитват се да разделят кампанията на „А” и „Б” отбор”, заяви Каракачанов. Той нарече „проблем на България“ това, че през последните 25 години българският народ е бил противопоставян и разделян и в България не са решени проблемите на хората. „Обещаваме едно нещо – честно отношение към проблемите на българския народ”, заяви Красимир Каракачанов. Според него България трябва да води балансирана политика и да не се превръща в „емигрантски лагер на Европа”. Каракачанов смята, че Българската армия трябва да подпомогне охраната на българската граница срещу нашествието на нелегалните емигранти. Красимир Каракачанов се обяви за увеличаване на пенсиите и подобряване на здравеопазването.
„Гледам оптимизма на хората и аз ставам оптимист, защото всички знаем, че е необходимо най-накрая нещо да се промени в България”, каза Красимир Каракачанов.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com