Коледен концерт на балет “Аксел”

Share This:


Балет “Аксел” към Обединен детски комплекс в гр. Силистра отправя празничен поздрав към гражданите и гостите на града със своя ежегоден Коледен концерт. Заповядайте на 15 декември 2015 г. (вторник) в залата на Община Силистра от 18:30 часа. Вход свободен.

Школа за модерен балет “Аксел” ще се присъедини към честванията на предстоящите коледно-новогодишни празници. С обещание за една прекрасна вечер, балет “Аксел” ще подари на зрителите ефектен спектакъл от общо десет модерни танца, в който ще вземат участие от най-малките до най-големите възпитаници на школата. Седемдесет и пет от чаровните грации на “Аксел” ще заредят публиката с празнично настроение като представят най-новия репертоар от танци на балетната школа. Хореографията, която изпъква с оригиналност и емоция, е дело на ръководителката на балета Адриана Мумджиева.


12370669_932405866847772_6142838009846628885_o
Празничната атмосфера ще бъде допълнена с пъстра палитра от песни и забавни скечове, в изпълнение на още от даровитите деца на Силистра. Чудесните изпълнения на талантливите певци от вокална школа “Мегатон” с ръководител Меги Илиева ще отворят сърцата на зрителите за коледния дух. Градусът на настроението ще повдигнат младите бъдещи актьори от театрално студио “Питър Пан” към ПГСУАУ “Атанас Буров” с ръководител Христо Христов. Те ще зарадват публиката с комедийно шоу от свеж хумор и новаторски идеи.

Коледен концерт на балет “Аксел”


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com