Изписаха първото бебе на 2018 година от болницата в Силистра

Share This:


Кметът на Община Силистра д-р Юлиян Найденов и заместникът му по хуманитарните дейности Денка Михайлова присъстваха днес на изписването на първото бебе за 2018 година.


Малката Петя Александрова се роди на 2 януари в Акушеро-гинекологичното отделение на силистренската болница с дължина 49 сантиметра и тегло 2 килограма и 970 грама. Момиченцето е второто дете на щастливите родители Александър Драголов и Теодора Кирова /На снимката горе/, които заедно с бабите и дядовците заведоха днес бебето у дома.
От името на общинската администрация д-р Юлиян Найденов подари на младото семейство ваучер за дрехи на стойност 300 лева, а на акушеро-гинекологичното отделение – картина на местната художничка Христина Гаева.


Щастливият баща Александър Драголов, служител в един от мобилните оператори, разказа, че до последно информацията е била, че второто им дете ще е момче, като първото. И едва в последния момент станало ясно, че то ще е момиче. “Това беше наистина фантастична изненада”, каза щастливият татко Александър Драголов.

 


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com