Животът на жители и гости на Силистра застрашен: Трагедията виси на косъм. Общината мълчи неадекватно

Share This:


Огромна опасност за живота на жители и гости на Силистра е надвиснала от няколко месеца насам и във всеки един момент непоправимото може да се случи.
Фасадата и покривът на две сгради са опасно напукани и вече са готови да рухнат. Едната от тях /На горната снимка/ е на кръстовището по улиците “Дръстър” и “Добрич” в непосредствена близост до сградата с различни офиси, магазини, сладкарници, кафенета и Археологическия музей, а другата /Долната снимка/ се намира до банка ДСК, точно над входа за търговския обект, в който се правят и продават форнети.
И двете сгради, които са в много лошо състояние, са на оживени улици и места, и всеки ден покрай тях минават десетки хора, чийто живот на практика се оказва сериозно застрашен.
Къщите са частна собственост, но по закон съответните специалисти и служби в общинската администрация, както и всички останали институции, имат правото да се намесят, за да предотвратят трагедията.
Общината в Силистра обаче мълчи неадекватно, въпреки многобройните въпроси от медиите за надвисналата опасност за живота на хората…


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com