„Енерго-Про“ си смени името на „Електроразпределение Север“

Share This:


От 30 януари, 2018 година електроразпределителната компания в Североизточна България „Енерго-Про Мрежи“ АД променя името си на „Електроразпределение Север“ АД. Дружеството предприема тази стъпка в изпълнение на изискванията на европейската Директива 2009/72/ЕО и на българския Закон за енергетиката. От 30 януари новата търговска марка „Електроразпределение Север“ АД ще се използва във всички комуникации с институциите и с клиентите на дружеството.
„Електроразпределение Север“ АД продължава да е част от групата компании на „Енерго-Про“. Дружеството поддържа електроразпределителната мрежа в Североизточна България и обслужва близо 1 100 000 клиента. Запазва се телефонът за връзка при аварии: 0 700 1 61 61. Непроменени остават и адресите на Центровете за обслужване на клиенти в Североизточна България, където клиентите на дружеството могат да заявяват услуги, да получават информация и да подават искания или сигнали
Като водещ инвеститор в българската енергетика групата Енерго-Про запазва ангажимента си за развитие и постоянни инвестиции в мрежата.
Енерго-Про придоби електроразпределителната мрежа в Севроизточна България през 2012 година. Лицензионната територия на „Електроразпределение Север“ е с размер близо 30 000 кв. км и обхваща 9 административни области в Североизточна България – Варна, Велико Търново, Габрово, Добрич, Разград, Русе, Силистра, Търговище и Шумен. Компанията управлява и поддържа електроразпределителна мрежа с обща дължина от 42 185 км.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com