Енерго Про провежда профилактика на трафопостове на учебните заведения в Североизточна България

Share This:


Преди началото на новата учебна година Енерго Про предприе профилактика на всички трафопостове и електрически касети, които захранват учебните заведения в Североизточна България, съобщават от енергийната компания.
Специалистите на дружеството ще инспектират електрозахранващите съоръжения и ще предприемат необходимите действия за осигуряване на качествено и надеждно електроподаване, за да обезпечи нормалното протичане на учебния процес.
С тези мерки енергийното дружество цели предотвратяване на евентуални бъдещи аварии. За да бъде гарантирана сигурността и безопасността на децата, специалистите на компанията ще проверят всички електрически касети за разбити или отворени вследствие на вандалски прояви врати и предпазни щитове.
От Енерго Про призоваха родителите и учителите да обяснят на децата, че трафопостовете не са място за игра. От съображения за безопасност не трябва да се правят опити за отваряне заключените електрически съоръжения и да се навлиза в зоните за обслужване на трафопостовете.

Всеки гражданин, който забележи нередност по електрическите съоръжения в Североизточна България, може да подаде сигнал на денонощната телефонна линия на ЕНЕРГО-ПРО 0700 1 61 61 или на имейл service@energo-pro.bg. Екипите на компанията своевременно ще направят проверка.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com