“Енерго Про” откри национална телефонна линия за свободния пазар на електроенергия

Share This:


“Енерго Про” създаде първия специализиран Кол център, който предоставя информация за свободния пазар на електроенергия. На телефонен номер *6161 стотици частни и общински предприятия и граждани вече получиха отговор на своите въпроси, свързани с възможностите за закупуване на електрическа енергия на пазара по свободно договорени цени.
Специално създадената телефонна линия *6161 разполага с автоматично меню, от което може да се получи обща информация за свободния пазар. Също така клиентите могат да чуят и конкретна информация за продуктите, които компанията с 10-годишна лицензия за търговия с електрическа енергия ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги предлага – ЕНЕРГО-ПРО СТАНДАРТ и ЕНЕРГО-ПРО СТАНДАРТ МАКС, предназначени за стопански и битови потребители, ЕНЕРГО-ПРО ДИСКАУНТ НАЙТ, подходящ за клиенти с изявено нощно потребление и специализираните продукти за собствени нужди на соларни и вятърни централи – ЕНЕРГО-ПРО СТАНДАРТ СОЛАР и ЕНЕРГО-ПРО СТАНДАРТ УИНД. За допълнителни разяснения относно процеса за излизане на свободния пазар на електроенергия и сключване на договор с компанията, операторите в специализирания Кол център са на разположение.
В рамките на действащото законодателство сключване на договор на свободния пазар е привлекателно за потребителите от бизнеса, държавните и общински учреждения, и промишлените предприятия. В момента завършва периодът на обществено обсъждане на предложените от електроразпределителните дружества стандартизирани товарови профили, които ще улеснят закупуването на енергия на свободния пазар за голяма част от битовите потребители. Очаква се общественото обсъждане на стандартизираните товарови профили за свободен пазар да завърши до началото на месец март тази година и съгласно Правилата за търговия с електрическа енергия да започне тяхното прилагане.
Както и досега, по всички въпроси относно регулирания пазар на електроенергия, клиентите на ЕНЕРГО-ПРО могат да се свързват със сътрудниците за обслужване на клиенти на телефон 0700 1 6161.
ЕНЕРГО-ПРО създаде специализирания телефонен център за свободния пазар с отделна линия *6161, за да могат всички клиенти да получат изчерпателна консултация по целия спектър въпроси относно тяхното участие на либерализирания пазар на електрическа енергия.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com