Енерго Про възстанови електрозахранването във всички населени места в Североизточна България

Share This:


Всички населени места в Североизточна България вече имат ток. Екипите на ЕНЕРГО-ПРО Мрежи възстановиха електрозахранването на над 145 000 клиенти в 530 населени места, които по различно време оставаха без ток в резултат на повреди, предизвикани от тежките метеорологични условия през последните две денонощия.
Над 350 екипа на ЕНЕРГО-ПРО Мрежи, оборудвани със специализирана техника и подготвени за работа при зимни условия, работиха, за да се справят с възникналите след тежката зимна обстановка аварии по съоръженията от електроразпределителната мрежа. След като отстраниха стотици повреди по електропроводите, специалистите на дружеството продължават работа по локални повреди на съоръженията ниско напрежение. Компанията работи през цялото време в сътрудничество с областните и общинските власти.
Екипите на ЕНЕРГО-ПРО са в готовност да реагират незабавно при възникване на нови аварии вследствие на тежките метеорологични условия. На разположение са и 410 високопроходими автомобила, 317 екипни автомобила с нормална проходимост и 149 специализирани автомобила.
Денонощно работят и диспечерските центрове на дружеството, които осъществяват управлението на електроразпределителната мрежа и ръководят работата на екипите при възникване на аварии. Телефонният център на компанията 0700 1 61 61 поддържа линия за приоритетно приемане на сигнали за прекъснато електрозахранване и информира клиентите за аварии, по отстраняването на които екипите на ЕНЕРГО-ПРО вече работят.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com