Драмата продължава: Община Главиница с трети пореден временен кмет

Share This:


Община Главиница отново е с нов, временно изпълняващ длъжността кмет, стана известно днес. Досегашният зам.кмет Сюзан Хасан е третият по ред за по-малко от два месеца. Тя бе избрана с 9 гласа „за“ от Общинския съвет на поредното му извънредно заседание. До вота се стигна, след като местните парламентаристи трябваше да разгледат отново своето решение от 8 февруари за назначаването на Ерол Али за временен градоначалник.
Преди началото на сесията Ерол Али подаде оставка пред председателя на Общинския съвет в Главиница, а като мотив посочи лични причини и невъзможност да изпълнява задълженията си. Сюзан Хасан е третият временно изпълняващ длъжността кмет на общината. През декември Насуф Насуф, който събра най-голяма подкрепа на изборите и оглави общината, бе признат за виновен за длъжностно престъпление, извършено през 2007 г., когато отново бе начело на община Главиница.
Правомощията му бяха прекратени предсрочно и това наложи избор на временен кмет. През януари съветниците решиха това да бъде педагогът Сениха Неази, но решението бе обжалвано от зам. кмета Сюзан Хасан. Месец по-късно, отново на сесия на Общинския съвет, мястото бе дадено на Ерол Али, а Неази обжалва. От вчера постът се заема от Сюзан Хасан.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com