Вяра Емилова, БСП: Политика не трябва да се прави в кабинетите. Политиката трябва да се прави с хората

Share This:


“За да правиш политика, винаги трябва да си близо до хората и да решаваш техните проблеми”. Това каза Вяра Емилова член на Изпълнителното бюро на БСП пред БНР преди заседанието на ръководството на партията в Кърджали. Тя припомни, че миналата седмица Изпълнителното бюро на БСП проведе заседание в Брегово, където са поети и конкретни ангажименти към жителите на общината, а идната седмица ръководството ще заседава в Пазарджик.

“Членовете на Изпълнителното бюро на БСП ежеседмично сме в районите, за които отговаряме и не оставаме откъснати от проблемите хората. Аз съм от Силистра и се стремя колкото се може по-често да съм в моя роден край. Когато се взимат управленски решения, трябва да бъде чуто мнението на българите.”, заяви още Емилова.

“Политика не трябва да се прави в кабинетите. Политиката трябва да се прави с хората, да се поставят конкретни проблеми и да се търсят решения за тях. Така се случи и в Брегово, когато разбрахме за проблема с наводнението, и че държавата липсва – проведохме заседанието си там и вече изпълняваме ангажиментите, които поехме”, заяви Емилова. Тя обясни, че един от тези ангажименти е извършването на независима проба на качеството на питейната вода, за да се даде реална информация за жителите в Брегово.

Ръководството на БСП ще продължи да провежда изнесени заседания, като по график се очаква през следващите месеци да бъдат посетени областите от Североизточна България.

На 14 април БСП – Силистра ще посрещне евродепутата Петър Курумбашев, като основна цел  на визитата са срещите с хората и представяне на всички възможности, които има Дунавската стратегия за регион Силистра и поемане на конкретни ангажименти по изграждането на “Дунав мост” при Силистра – Кълъраш, като важен фактор на привличане на инвестиции в региона. В началото на юни срещи с обществеността по тези и други теми ще направи и евродепутата Момчил Неков.

С кабинета на вицепрезидента на Република България Илияна Йотова се уточнява визитата, която ще се проведе през месец април в град Силистра.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com