Викат на разпит Бойко Борисов в Главна дирекция „Национална полиция“ (видео)

Share This:


Бойко Борисов изригна – бил получил призовка за разпит в МВР! Той специално се появи на брифинг, за да изрази гнева си и даже се оплака, че не знае дали ще излезе жив от сградата на полицията. Борисов сам обяви, че е привикан за снемане на показания и трябва да се яви в четвъртък в 10 часа пред инспектор в Главна дирекция Национална полиция в София. Борисов стигна и по-далеч – иска лично министър Рашков да го разпитва!

Според Борисов президентът Румен Радев и вътрешният министър така били уплашили хората, че това довело до рекордно ниска избирателна активност. Емоциите на Борисов станаха публични по време на брифинга, на който ГЕРБ се обяви за оставка на Централната избирателна комисия.

Наскоро вътрешният министър Бойко Рашков каза, че бившият премиер ще бъде проверяван по повод сигнал за оказван натиск върху свидетел. По негови думи Борисов е отправял смъртни заплахи към бизнесмен, че цитираме “семейството му няма да разбере дали не яде неговото месо”. По повод предложените министри от Слави Трифонов бившият премиер каза, че и той като тях знае много чужди езици.

Светкавична реакция от страна страна на Министър Бойко Рашков. Пред бтв той заяви, цитирам: “Не знам за никаква изпратена призовка до Бойко Борисов. Рашков уточни, че изпращането на призовки се решава от разследващия екип. И допълни: Дал съм пълен картбланш на тези служители да си вършат задълженията по съвест и закон“.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com