Борисов освиркан във Варна

Share This:


Днешната обиколката на Борисов приключи във Варна. В морската столица премиерът бе посрещнат с викове „Оставка“ и освирквания, но си тръгна с църковен орден.

Борисов присъства на освещаването на храма „Св. Прокопий Варненски“.

Пред храма Борисов бе освиркан от недоволна група и посрещнат с викове „Оставка“, „Затвор“,  „Коя е Мата Хари?“ и „Къде скри парите?“. Чуха се и призиви Борисов да отиде да види авариралата отново тръба за отпадни води във Варненското езеро, както и „кокошкарника“ на Марешки в Морската градина.

арите къде скри? Мата Хари коя е? Иди да видиш тръбата, фекалното езеро и кокошкарника на Марешки – с тези думи посрещнаха днес премиера Бойко Борисов жители на Варна, се вижда от видеа, разпространявани във Фейсбук от “Демократична България” и участници в протеста.

Визитата във Варна беше част от днешната обиколка на премиера в Североизточна България.

Граждани обаче заснеха ставащото извън храма, където се бяха събрали зад оградата му.

Въпросите на варненци са свързани със снимките от спалнята на премиера, за които самият той обясни, че са снимани от негова гостенка, описана от него като Мата Хари, която обаче прокуратурата не успя да идентифицира. Другите въпроси са за спуканата фекална тръба във Варненското езеро, чиято авария беше прикривана с години, както и за строежа в Морската градина на лидера на “Воля” Веселин Марешки.

От видеата се вижда, че Борисов не се приближава към протестиращите, а след церемонията в църквата е изведен през задния вход от охраната.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com