БЛС в Силистра и ГЕРБ организират благотворителен коктейл за набиране на средства за медицинска апаратура

Share This:


Българският лекарски съюз в Силистра и местната структура на “Жени ГЕРБ” организират традиционния ежегоден Пролетен благотворителен коктейл, който ще се състои на 22 април, 2016 година, от 19:00 часа, в ресторант „Дръстър“, съобщават от партийния щаб на ПП ГЕРБ.
Оттам поясняват, че събраните средства ще бъдат дарени на Многопрофилната болница за активно лечение /МБАЛ/ в Силистра за закупуване на ултразвуков скалпел.
“Всеки, който реши да дари, би могъл да направи това на Дарителската сметка в ДСК – ЕАД BG72 STSA 9300 0021 511454, BIC: STSABGSF”, призовават още организаторите.
Междувременно стана известно, че ГЕРБ-Силистра ще организира за четвърта поредна година пролетния фолклорен събор „Надпяване на пенсионерските клубове“, който ще се състои от 10.30 часа на 16 април, 2016 г. в Силистра в сградата на Драматично-кукления театър.
До момента за участие са се записали 35 пенсионерски клуба от цялата област. Специален гост на събора ще бъде пенсионерски клуб от съседна Румъния, допълват организаторите на мероприятието.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com